Έχει χρησιμοποιήσει 24 παίκτες η Νίκη στο πρωτάθλημα της Football League

Η λίστα με τις συμμετοχές και τα γκολ των κυανόλευκων

Ο Μανώλης Αποστολίδης, αν συνεχιζόταν το πρωτάθλημα της Football League, θα αναγκαζόταν να χάσει λόγω τιμωρίας το απόλυτο των συμμετοχών, αλλά η επιδημία του κορωνοϊού τον βοήθησε να το διατηρήσει προς το παρόν, όντας ο μοναδικός παίκτης της Νίκης Βόλου, που έχει αγωνιστεί και στα 23 ματς που έχουν γίνει μέχρι τώρα στο πρωτάθλημα της Football League, χωρίς πάντως να έχει και το απόλυτο των λεπτών, καθώς δεν έπαιξε στο δεύτερο μέρος του εκτός έδρας αγώνα με το Αιγάλεω λόγω τραυματισμού. Να τονιστεί ότι ο 36χρονος πορτιέρε έφτασε συνολικά με τη φανέλα της Νίκης τις 97 συμμετοχές σε όλες τις διοργανώσεις, ενώ 83 έχει πλέον ο Ιορδανίδης και 66 ο Μπιτσάκος.

Τον Μανώλη Αποστολίδη ακολουθεί στο πρωτάθλημα ο Μανώλης Αλιατίδης με 22 συμμετοχές, όλες ως βασικός, ενώ τρίτος στη λίστα είναι ο  Άλεξ Κρουθ με 20 συμμετοχές, επίσης όλες ξεκινώντας στη βασική ενδεκάδα. Ο Λούκας Γκαρσία έχει 19 ματς , τα 17 ως βασικός, το ίδιο και ο Χορδάν Ντομίνγκεθ. Ο Γιάννης Βοσκόπουλος, ο Σάββας Κυριακίδης και ο Αλέξανδρος Μπιτσάκος έχουν αγωνιστεί 18 φορές, στη συντριπτική πλειονότητα ως μέλη της αρχικής ενδεκάδας, ενώ  ο κάπως επιρρεπής στις τιμωρίες Αντόνιο Ροχάνο έπαιξε σε 17 ματς, χωρίς ποτέ να έχει έρθει από τον πάγκο, κάτι που έχει κάνει εννιά φορές ο πολύτιμος Απόστολος Τσιώλης, που έχει συνολικά 16 συμμετοχές.

Μία λιγότερη για τον Γιώργο Ιορδανίδη (15), τις 9 ως βασικός, ενώ 14 είναι τα παιχνίδια του Σωτήρη Μπαλάφα, ξεκινώντας στα 13 απ’ αυτά, ενώ στα δέκα έβγαλε το  90λεπτο.

Ο Σεμπάστιαν Καμπαγέρο δεν είχε τον χρόνο που θα ήθελε ο ίδιος και η ομάδα του λόγω τραυματισμών, παίζοντας 13 φορές, τις τέσσερις εκ των οποίων μπήκε ως αλλαγή. «13αρι» και για τον Κώστα Κυριακίδη (τα 7 παιχνίδια από τα 13 στο αρχικό σχήμα), αλλά και για τον Βασίλη Βοσνιάδη (τα πέντε βασικός).

Ο Δημήτρης Καπός, που αποχώρησε στα μισά της σεζόν, αγωνίστηκε σε 12 παιχνίδια, και συνέχισε στο Αιγάλεω, ενώ ο νυν στρατευμένος Κώστας Κάρδαρης ήταν από μία από τις μεταγραφές του Ιανουαρίου, έχοντας φτάσει στα εννιά ματς, όλα ως βασικός και στα επτά και αναντικατάστατος.

Άλλη μία χειμερινή μεταγραφική κίνηση ήταν ο Μάρτιν Μπαταγίνι, που έχει 8 συμμετοχές, τις επτά στις βασικές επιλογές, ενώ στην Καλαμάτα μπήκε ως αλλαγή αρκετά νωρίς στη θέση του Λούκας Γκαρσία, που τραυματίστηκε στο 14’.

Δύο παίκτες που έφυγαν τον Δεκέμβριο, ο Τάσος Παγώνης (δέκα συμμετοχές) και ο Γκιγιέρμο Μασκουνιάν (8 ματς, τα δύο βασικός) ακολουθούν, ενώ οι νεαροί  Θωμάς Τσιμπούκας (έξι συμμετοχές, τέσσερις ως βασικός) και Στέργιος Οικονομίκος (τρεις συμμετοχές, όλες ως αλλαγή), έδειξαν ότι έχουν το ταλέντο να βοηθήσουν, ερχόμενοι τον Ιανουάριο. Ο Βαγγέλης Λίτσιος έκανε δύο εμφανίσεις ως αλλαγή στα τελευταία λεπτά και ο τερματοφύλακας Κώστας Παπαδόπουλος έπαιξε μία φορά για 45 λεπτά κόντρα στο Αιγάλεω εκτός έδρας.

Τρεις δεν αγωνίστηκαν καθόλου

Ο τρίτος γκολκήπερ Κώστας Καρακώστας δεν έκανε ακόμη κάποια εμφάνιση, αν και την περίοδο που ήταν τραυματίας ο Κώστας Παπαδόπουλος βρέθηκε αρκετές φορές στη 18αδα, ενώ δεν πραγματοποίησε το ντεμπούτο του ούτε ο νεαρός Αντώνης Μαυροζούμης, που ήρθε από την Αγία Παρασκευή, αφού έμεινε πίσω λόγω τραυματισμού. Χωρίς να αγωνιστεί καθόλου είχε αποχωρήσει τον Δεκέμβριο από τη Νίκη και ο Κώστας Καρβούνης.

Συνολικά στο πρωτάθλημα της Football League η Νίκη Βόλου έχει χρησιμοποιήσει 24 ποδοσφαιριστές.

Τα γκολ

Η Νίκη έχει πετύχει 27 γκολ στο πρωτάθλημα. Ο Ροχάνο έχει σημειώσει οκτώ, ο Λούκας Γκαρσία τέσσερα, ο Κρουθ τρία, όσα και ο Τσιώλης, Ντομίνγκεθ, Μπαταγίνι και Τσιμπούκας από δύο και από ένα οι Βοσκόπουλος, Μασκουνιάν και Καπός.

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.