Έχει στα υπόψη της και Έλληνα φορ η Νίκη

Αυτή τη στιγμή το ρόστερ της Νίκης Βόλου αποτελούν οι: τερματοφύλακες Αποστολίδης και Κ. Παπαδόπουλος, οι κεντρικοί αμυντικοί Βοσκόπουλος, Αλιατίδης, οι πλάγιοι μπακ Σ. Κυριακίδης, Παγώνης, Βοσνιάδης, Κ. Κυριακίδης (οι τρεις τελευταίοι παίζουν και ως στόπερ), οι αμυντικοί μέσοι Μπιτσάκος, Καμπαγέρο και Ντομίνγκεθ (ο τελευταίος παίζει και ως οκτάρι δεκάρι), οι εξτρέμ Κρουθ, Λούκας Γκαρσία, Λίτσιος, Τσιώλης, ο επιτελικός Ιορδανίδης (στην ίδια θέση μπορούν να παίξουν και οι Λούκας Γκαρσία και Τσιώλης) και οι φορ Μασκουνιάν και Ροχάνο (ο πρώτος παίζει και ως εξτρέμ).

Αν αποκτηθεί ο ακραίος μεσοεπιθετικός Καρβούνης, που πιθανόν θα έχει δελτίο ερασιτέχνη, και τελειώσει σήμερα το θέμα με τον Μπαλάφα, όπως όλα δείχνουν ότι θα γίνει, η Νίκη θα φτάσει στους 20 παίκτες.

Από κει και πέρα η βολιώτικη ομάδα κοιτά για έναν Έλληνα φορ υψηλόσωμο και σε καλή ηλικία, αλλά με πολλές παραστάσεις και από παραπάνω κατηγορίες, ενώ φαίνεται πως το ρόστερ, παρότι είναι μικρό σε αριθμό, έχει αρκετούς παίκτες, που μπορούν να παίξουν με την ίδια άνεση σε δύο διαφορετικές θέσεις.