Έδωσε υποσχέσεις ο Αναστασίου, θετικός ο Παπαδήμας

Μπορεί να είχαν το μυαλό τους στο πρωτάθλημα και να είδαν σα μια δυνατή προπόνηση το ματς με την Ακρόπολη για το Κύπελλο της ΕΠΣΘ τεχνική ηγεσία και παίκτες της Νίκης Βόλου, αλλά υπήρχαν και κέρδη, που ξεπερνούν την πρόκριση στα ημιτελικά με το υπέρ τους 3-0.

Πρώτα απ’ όλα ο Αλέκος Αναστασίου έστω και αν η εμφάνιση της Νίκης ήταν μέτρια και με τη σκέψη στον Οπούντιο, με συνέπεια οι κυανόλευκοι να μη φορτσάρουν και να βρουν δυσκολίες από τη μαχητική Ακρόπολη, ήθελε όσο τίποτα να σκοράρει για πρώτη φορά φέτος σε επίσημο ματς. Και το κατάφερε δύο φορές στο 24’ και το 72’ έπειτα από ασίστ των Ματθαίου και Ζιώγα, στέλνοντας το μήνυμα, έστω και σ’ ένα παιχνίδι χαμηλότερων απαιτήσεων, ότι βρίσκει τον καλό του εαυτό του και πως είναι διψασμένος να προσφέρει ό,τι καλύτερο μπορεί στο εξής. Μάλιστα πανηγύρισε το πρώτο γκολ μαζί με όλους τους συμπαίκτες του και το προπονητικό τιμ στον πάγκο σε μία κίνηση με τον δικό της συμβολισμό. Το προηγούμενο σε επίσημο παιχνίδι ήταν στις 21 Μαΐου του 2017 με τη φανέλα του Ολυμπιακού Βόλου στην Ηγουμενίτσα στο 1-2 επί του Θεσπρωτού.

Σημαντική ήταν η πρώτη συμμετοχή του Παπαδήμα στη θέση του Ματθαίου από το 73’ και μετά, με τον δεξιό μπακ της Νίκης, που πέρσι έκανε καταπληκτικό πρωτάθλημα, να δείχνει ορεξάτος και όσο αγωνίστηκε θέλησε να ανέβει ψηλά και να βοηθήσει επιθετικά την ομάδα του, όπως ξέρει να κάνει, βρίσκοντας σιγά σιγά τα πατήματά του. Σίγουρα πάντως χρειάζεται ακόμη χρόνο, για να φτάσει στο σημείο που και ο ίδιος επιθυμεί.

Ντεμπούτο έκαναν και οι Κοντοές, Κρστιτς, ενώ ο Ντινιωτάκης πέτυχε κι αυτός το πρώτο του επίσημα τέρμα με τη φανέλα της Νίκης, επιδιώκοντας φυσικά να συνεχίσει αναλόγως στο πρωτάθλημα.

Η προετοιμασία για το ματς με τον Οπούντιο, στο οποίο η Νίκη μετά το αποτέλεσμα, αλλά κυρίως την εμφάνιση με τη Θήβα, θα έχει πάλι την πίεση, για να δώσει αποδείξεις και φυσικά να πάρει το υπεραπαραίτητο τρίποντο, συνεχίστηκε την Πέμπτη (1/2) στο βοηθητικό του Πανθεσσαλικού. Οι υπεύθυνοι του Σταδίου ενημέρωσαν τους κυανόλευκους ότι θα μπορούν το επόμενο διάστημα να το χρησιμοποιούν δύο φορές τη βδομάδα, με συνέπεια η Νίκη να πρέπει να βρει κι άλλους χώρους προπόνησης. Η πρώτη σκέψη πάντως που έγινε είναι το Παντελής Μαγουλάς, που δε βρίσκεται όμως σε καλή κατάσταση.

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.