Ευχές B.C. Volos για τη νέα θέση του Γ. Καρακατσούνη ως Εθνικού προπονητή

Δελτίο Τύπου για τις δράσεις του και τις αγωνιστικές του υποχρεώσεις εξέδωσε το B.C. Volos, που αναφέρεται και στη διάκριση του τεχνικού διευθυντή και προπονητή του συλλόγου, Γιάννη Καρακατσούνη, να επιλεγεί από την ΕΟΚ ως Εθνικός-Ομοσπονδιακός Προπονητής στο νέο προπονητικό πρόγραμμα στη Θεσσαλία.

Αναλυτικά το δελτίο Τύπου:

«Με τη συμπλήρωση ενός μήνα από την έναρξη των  τμημάτων της υποδομής μας και δύο για τα αγωνιστικά τμήματα η ομάδα μας συνεχίζει τη λειτουργία της σε όλα τα επίπεδα και ήδη έκανε μια μεγάλη εκδήλωση με διοργάνωση 3on3 στο συγκρότημα Τσαλαπάτα στο “Παίδων δράσεις” και ένα μεγάλο τουρνουά στη μνήμη του προέδρου μας  (6ο τουρνουά Νίκος Φιλίππου).

Επίσης η ανδρική μας ομάδα, που φέτος συμμετέχει στο ανδρικό πρωτάθλημα της Α2 ΕΣΚΑΘ μετά την άνοδό της και μάλιστα βρίσκεται στη δεύτερη θέση της βαθμολογίας με μία νίκη και μία ήττα (με πάρα πολύ νεαρούς παίκτες με μέσο όρο ηλικίας 17,4) και φυσικά μόνο με τα παιδιά που έρχονται από τα τμήματα υποδομής.

Η ανδρική μας ομάδα για την 3η αγωνιστική την Κυριακή 4-11-2018 και ώρα 16:00 θ’ αγωνιστεί στο Βάκης Παρασκευόπουλος  με αντίπαλο την έμπειρη ομάδα της Ιωλκίας. Γι’ αυτό τον λόγο καλούμε όλους τους φίλους της ομάδας μας να έρθουν στο παιχνίδι και να βοηθήσουν τους νεαρούς παίκτες μας να φθάσουν στη 2η συνεχόμενη νίκη τους, που θα τους φέρει πιο ψηλά στον βαθμολογικό πίνακα.

Η παιδική μας ομάδα άρχισε και αυτή τις αγωνιστικές της υποχρεώσεις στο παιδικό πρωτάθλημα και από το ερχόμενο Σαββατοκύριακο μπαίνει στις αγωνιστικές υποχρεώσεις και η εφηβική μας ομάδα που αποτελείται από τους παίκτες της ανδρικής ομάδας. Στις αγωνιστικές μας υποχρεώσεις μπαίνουν και οι κορασίδες μας από τις 11 Νοεμβρίου, ενώ τα τμήματα της υποδομής μας άρχισαν τα φιλικά παιχνίδια με αντίστοιχα τμήματα ομάδων της πόλης  μας.  Έρχονται ακόμα πολλά εσωτερικά τουρνουά για τα τμήματα των ακαδημιών μας σε σύντομο χρονικό διάστημα …

Η διοίκηση της ομάδας μας νιώθει την υποχρέωση να ευχαριστήσει τους χορηγούς της ομάδας μας, που είναι πάντα κοντά μας και μας βοηθούν με τον τρόπο τους καθώς και όσους απέκτησαν την κάρτα VIP της ομάδα μας και μας βοήθησαν να ενισχύσουμε το ανδρικό τμήμα στην Α2 ΕΣΚΑΘ για την τρέχουσα αγωνιστική περίοδο…

Η ομάδα μας θέλει να ευχηθεί στον τεχνικό Δ/ντη  και προπονητή μας κ. Καρακατσούνη Ιωάννη κάθε επιτυχία στην καινούργια του θέση ως Εθνικού-Ομοσπονδιακού Προπονητή στο νέο προπονητικό πρόγραμμα της Ε.Ο. Καλαθοσφαίρισης στη Θεσσαλία. Μια μεγάλη διάκριση για τον προπονητή μας που ήρθε μέσα από δουλειά χρόνων και επιτυχιών σε όλα τα επίπεδα που έχει δουλέψει και ασχοληθεί».

 

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.