Εύχεται ταχεία ανάρρωση στην άτυχη φίλαθλο και ευχαριστεί την αστυνομία ο Ολυμπιακός Β.

Ταχεία ανάρρωση στην άτυχη φίλαθλο της ομάδας, που έχασε τον δείκτη του αριστερού της χεριού από κροτίδα, εύχεται με ανακοίνωσή της η διοίκηση του Ολυμπιακού Β., που ευχαριστεί και την αστυνομία για τον άψογο σχεδιασμό των μέτρων τάξης στο ματς με τον Γ.Σ. Αλμυρού. Αναλυτικά:

«Το ΔΣ του ΑΣ Ολυμπιακός Βόλου 1937 εκφράζει δημόσια τις θερμές ευχαριστίες του προς την Αστυνομική Διεύθυνση  Μαγνησίας και τον Διευθυντή της κύριο Βασίλειο Καραΐσκο για τον άψογο σχεδιασμό και υλοποίηση των μέτρων τάξης και ασφάλειας του τελευταίου αγώνα του πρωταθλήματος της Γ Εθνικής Κατηγορίας  που διεξήχθη στο ΠΑΝΘΕΣΣΑΛΙΚΟ ΣΤΑΔΙΟ με τον Γ.Σ. ΑΛΜΥΡΟΥ την Κυριακή 14 Απριλίου 2019, όσο και για τη χωρίς ουσιαστικά προβλήματα για τη λειτουργία της  πόλης μας  οργάνωση και παρακολούθηση από την πλευρά των οργάνων της τάξης της μεγαλειώδους μηχανοκίνητης πορείας των χιλιάδων οπαδών μας που διεξήχθη στους δρόμους του Βόλου.

Επίσης εύχεται ταχεία ανάρρωση  στη νεαρά  φίλαθλο της ομάδας μας , που τραυματίστηκε κατά τη διάρκεια του αγώνα με τον Γ.Σ. Αλμυρού και την περιμένουμε γρήγορα και πάλι υγιή στις κερκίδες».

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.