Έφτασε και επίσημα τις τέσσερις μεταγραφές η Ανόρθωση με Παπαϊωάννου, Ακούνια

Μετά τους Μπόγδανο και Καραγεώργο, η Ανόρθωση έφτασε και επίσημα τις τέσσερις μεταγραφές με την απόκτηση των Παπαϊωάννου και Ακούνια. Για την ένταξη των δύο παικτών στην ομάδα του Μιχάλη Καπουρνιώτη σας είχε ενημερώσει το magnesiasports. Στην ανακοίνωση τονίζεται:

“Τρίτη φετινή μεταγραφή ο 27χρονος Χρήστος Παπαϊωάννου. Ο Παπαϊωάννου αγωνίζεται στη θέση του πόιντ γκαρντ, είναι 27 χρόνων και πέρυσι έκανε καταπληκτική σεζόν με την Ιωλκία. Διακρίνεται για τα οργανωτικά του προσόντα και για το καλό περιφερειακό του σουτ. Στο παρελθόν έχει αγωνιστεί σε Γ.Σ.Βόλου, Ανάληψη και Ιωλκία.

Τέταρτη φετινή μεταγραφή ο νεαρός ταλαντούχος Αλέξανδρος Ακούνια. Είναι 19 χρόνων, έχει ύψος 1.93 και αγωνίζεται στην θέση 3-4. Πέρυσι έκανε καλό πρωτάθλημα με τη Νίκη Βόλου όπου κατέκτησε την άνοδο στη Β’ Εθνική, ενώ παλιότερα αγωνίστηκε σε ομάδα στην Σουηδία.  Ο Αλέξανδρος διακρίνεται για τα σωματικά του προσόντα, για το καλό του σουτ, ενώ αποτελεί έναν από τους πλέον ανερχόμενους Βολιώτες παίχτες και γι’ αυτό το λόγο παραχωρήθηκε με τη μορφή δανεισμού από τη Νίκη Βόλου, την οποία η διοίκηση της Ανόρθωσης ευχαριστεί.

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.