Ευθείες βολές Τζήμα κατά της Ερασιτεχνικής και της περσινής διοίκησης

Ευθείες βολές κατά της διοίκησης της Ερασιτεχνικής και της περσινής διοίκησης στο ποδοσφαιρικό τμήμα περίεχει η ανακοίνωση που εξέδωσε η Δ.Ε. ποδοσφαίρου της Νίκης με αφορμή τη διακοπή του ρεύματος στο Π. Μαγουλάς, το οποίο επασυνδέθηκε σήμερα Τρίτη. Αναλυτικά η ανακοίνωση:

Η διοίκηση ποδοσφαίρου της Νίκης Βόλου 1924 διευκρινίζει στον φίλαθλο κόσμο της ομάδας μας πως δε φέρει καμία ευθύνη για την προσωρινή διακοπή ρεύματος που έγινε στο γήπεδο “Π. Μαγουλάς”. Το μεγαλύτερο μέρος της οφειλής στην ΔΕΗ δεν είναι ευθύνη της παρούσας διοίκησης ποδοσφαίρου, αφορά χρήσεις προηγούμενων διοικήσεων, αυτών που η ερασιτεχνική Νίκη φρόντισε να βάλει τον οικονομικό τους απολογισμό στο αρχείο!

Η διοίκηση ποδοσφαίρου και ο πρόεδρός της κ. Σάκης Τζήμας έκαναν ό,τι περνά από το χέρι τους για να επιστρέψει η κανονικότητα στο γήπεδο “Π. Μαγουλάς”. Δε θέλουμε να επεκταθούμε περισσότερο στο συγκεκριμένο θέμα, γιατί δεν τιμά κανέναν, τονίζουμε και πάλι όμως ότι η παρούσα διοίκηση δε φέρει την παραμικρή ευθύνη για ό,τι έγινε.

Επίσης η διοίκηση ποδοσφαίρου με έκπληξη ακούει ραδιοφωνικούς παραγωγούς και μέλη της διοίκησης του ερασιτέχνη να “κανονίζουν” πληρωμές παικτών από εκπομπές! Η διαχείριση των εισπράξεων των εντός έδρας παιχνιδιών της ομάδας μας γίνεται από την διοίκηση, η οποία έχει ορίσει υπεύθυνο τον οικονομολόγο κ. Δημήτρη Μιχάλη και δε θα ανεχτεί καμία παρέμβαση στο έργο της.

Τέλος να θυμίσουμε ότι, όταν ο κ. Τζήμας και οι συνεργάτες του ανέλαβαν τις τύχες του ποδοσφαιρικού τμήματος το καλοκαίρι, το γήπεδο “Π. Μαγουλάς” είχε κομμένη ακόμα και την παροχή νερού! Με προσωπικές ενέργειες και χρήματα του κ. Τζήμα και με μία οφειλή ύψους 2.350 ευρώ, το νερό επανασυνδέθηκε, μπαίνοντας το ποσό σε ρύθμιση. Η οφειλή όμως παραμένει και δεν είναι δική μας…”

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.