Ευθυμιάδης ο ένατος που ανανέωσε με τον Ολυμπιακό Βόλου

Ο Γρηγόρης Ευθυμιάδης έγινε ο ένατος παίκτης που ανακοινώθηκε ότι ανανέωσε στον Ολυμπιακό Βόλου, ο οποίος κράτησε ακόμη έναν ποδοσφαιριστή πρώτης γραμμής, που είχε πέρσι 20 συμμετοχές, τις εννιά ως βασικός, χωρίς να σημειώσει κάποιο τέρμα, ενώ την πρώτη του χρονιά είχε καταγράψει 27 ματς και τρία γκολ. Ο Θεσσαλονικιός ποδοσφαιριστής έχει μέχρι στιγμής 123 συμμετοχές με 23 γκολ στη Γ’ Εθνική, 32 με 1 αντίστοιχα στη Β’ με Ζάκυνθο και Κισσαμικό, ενώ σε ηλικία 19 ετών έπαιξε μία φορά ως αλλαγή στη Σούπερ Λιγκ με τη φανέλα του ΠΑΟΚ σε ματς στο Κλεάνθης Βικελίδης κόντρα στον Άρη. Η ανακοίνωση του Ολυμπιακού Βόλου, στην οποία αναφέρεται ότι θα υπάρξουν σύντομα νέες ανακοινώσεις που θα ενθουσιάσουν τον κόσμο, έχει ως εξής:

“Η Διοίκηση του Α.Σ. Ολυμπιακός Βόλου 1937 ανακοινώνει την ανανέωση της συνεργασίας της με τον ποδοσφαιριστή μας Γρηγόρη Ευθυμιάδη. Ο 27χρονος μέσος συνεχίζει στον Ολυμπιακό Βόλου για τρίτη χρονιά, καθώς το ήθος του αλλά και οι αγωνιστικές του ικανότητες ήταν οι αιτίες που ο Σύλλογος τον εμπιστεύτηκε εκ νέου, προκειμένου να επιτευχθεί ο στόχος που έχει τεθεί.

Ο Γρηγόρης Ευθυμιάδης έχει αφήσει τις καλύτερες εντυπώσεις, ενώ σε λίγες ημέρες θα ολοκληρώσει και την στρατιωτική του θητεία, με αποτέλεσμα να αφιερωθεί εξ ολοκλήρου στην προετοιμασία αλλά και την αγωνιστική δράση της ομάδας μας.

Μετά κι από την παραπάνω ανανέωση, στην οικογένεια του Ολυμπιακού Βόλου θα συνεχίσουν να αγωνίζονται-με τη σειρά που ανακοινώθηκαν- οι Στάθης Ρόκας, Πέτρος Διβανές, Κλεβί Κόλα, Σάκης Σάββας, Χρήστος Νόνης αλλά και οι φερέλπιδες νέοι και ταλαντούχοι Σεραφείμ Παπαϊωάννου, Βαγγέλης Αγγελής και Γιώργος Πατσής.

Ο σχεδιασμός της ομάδας για την ερχόμενη αγωνιστική χρονιά συνεχίζει ακάθεκτος, ενώ η Διοίκηση του Α.Σ. Ολυμπιακός Βόλου 1937 βρίσκεται στις επάλξεις οργανώνοντας λεπτομερώς την επόμενη ημέρα.

Τέλος, σε ότι αφορά ανανεώσεις αλλά και μεταγραφές ποδοσφαιριστών, η Διοίκηση του Α.Σ. Ολυμπιακός Βόλου 1937 ενημερώνει τον φίλαθλο κόσμο του, πως οι συζητήσεις και οι διεργασίες προχωρούν με γοργούς ρυθμούς και σύντομα θα υπάρξουν νέες ανακοινώσεις, οι οποίες θα ενθουσιάσουν!”

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.