Έφυγε από τη ζωή 14χρονος παίκτης της ακαδημίας της Ατλέτικο

Τραγικά είναι τα νέα που έρχονται από τη Μαδρίτη και την πλευρά της Ατλέτικο. Μόλις σε ηλικία 14 χρόνων, ένα από τα μεγαλύτερα ταλέντα της ακαδημίας της, ο Κριστιάν Μιντσόλα, άφησε την τελευταία του πνοή, με τα αίτια του θανάτου του να μην έχουν γίνει ακόμα γνωστά.

Ο Μιντσόλα γεννήθηκε το 2006 και από τα 7 του χρόνια εντάχθηκε στα τμήματα υποδομής των Ροχιμπλάνκος, σκοράροντας πάνω από 50 γκολ μέχρι σήμερα στην U-14 του συλλόγου.

Με ανακοίνωσή της στο twitter, η Ατλέτικο ενημέρωσε για το δυσάρεστο γεγονός και εξέφρασε τα συλλυπητήριά της στην οικογένεια του αδικοχαμένου αθλητή της.

«Η οικογένεια της Ατλέτικο πενθεί για τον θάνατο του νεαρού μας παίκτη, Κριστιάν Μιντσόλα. Οι σκέψεις και ο πόνος μας πάει με την οικογένεια, τους συμπαίκτες και τους φίλους του. Αναπαύσου εν ειρήνη».

Άμεση ήταν η αντίδραση του Κόκε, ο οποίος τίμησε τον Κριστιάν με ανάρτησή του στο twitter: «Θυμός και πόνος, που πρέπει να πω αντίο στον Κριστιάν Μιντσόλα. Η ζωή είναι πολύ άδικη. Περήφανος που φόρεσες αυτή τη φανέλα. Εύχομαι δύναμη στην οικογένεια και τους φίλους του».

πηγή: gazzetta.gr

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.