Έφυγε από τον Ερμή και αναλαμβάνει πόστο στην ακαδημία της Α.Ε. Διμηνίου ο Δ. Μπράτσος

Παρελθόν από τον Ερμή αποτελεί ο Δημήτρης Μπράτσος, που θα αναλάβει το πόστο του τεχνικού διευθυντή στην ποδοσφαιρική ακαδημία της Α.Ε. Διμηνίου, η οποία θα ιδρυθεί τα επόμενο διάστημα και θα απευθύνεται τόσο σε αγόρια όσο και σε κορίτσια.

Ο 35χρονος προπονητής με δήλωσή του στην προσωπική του σελίδα στο facebook ευχαρίστησε τους κ.κ. Σαπουνά, Ντάκη και Μπουμπούκη και τους γονείς των παικτών που του Ερμή, αλλά και τους ίδιους τους ποδοσφαιριστές «που μου έμαθαν πολλά και έχω μόνο ευχάριστες αναμνήσεις από αυτούς», όπως τονίζει, ενώ εύχεται σε όλους υγεία, ευτυχία και πάντα επιτυχίες.

Με αφορμή την επικείμενη ίδρυση της ακαδημίας της Α.Ε. Διμηνίου, το Σάββατο 8 Ιουνίου στις 11.00 π.μ. θα γίνει μία συνάντηση στην κεντρική αίθουσα του δημαρχείου Διμηνίου, όπου μπορούν να παραστούν όσοι γονείς επιθυμούν. Εκεί θα έχουν τη δυνατότητα να γνωριστούν από κοντά με τους υπευθύνους της ακαδημίας, που είναι οι κ.κ. Γιάννης Στρούγκης (πρόεδρος), Δημήτρης Μπράτσος (τεχνικός διευθυντής) και Γιώργος Λίταινας (υπεύθυνος ακαδημίας), και φυσικά να ενημερωθούν απ’ αυτούς.

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.