«Έφυγε» η Σμαρώ Παπαδοπούλου

Την ξαφνική απώλεια μίας από τις πρωτοπόρους αθλήτριες της Ρυθμικής Γυμναστικής, της Σμαρώς Παπαδοπούλου, θρηνεί η ελληνική Γυμναστική. Αύριο η νεκρώσιμος ακολουθία στη Δάφνη.

«Η εκλιπούσα υπήρξε αθλήτρια της ενόργανης στον Γ.Σ. Αχιλλέας στη Δάφνη για δύο χρόνια, αλλά στην συνέχεια άφησε το αποτύπωμά της ως μία από τις πρώτες εκπροσώπους της ρυθμικής στην Ελλάδα, στο ξεκίνημα του αθλήματος στα τέλη του 1979 και τις αρχές του 1980» αναφέρει η ανακοίνωση της ΕΓΟ και συνεχίζει:

«Διετέλεσε πρωταθλήτρια του Γυμναστικού Λαογραφικού Ομίλου Αθηνών (Γ.Λ.Ο.Α.) με προπονήτρια την αείμνηστη Ελένη Σεκούρη-Λάμπρου, εντυπωσιάζοντας ιδιαίτερα με τη δεξιότητά της στις κορύνες.

Μετά την ολοκλήρωση της αθλητικής σταδιοδρομίας της, η Σμαρώ Παπαδοπούλου διέπρεψε ως στιχουργός και συνεργάστηκε με αρκετούς από τους σπουδαιότερους τραγουδιστές της ελληνικής μουσικής σκηνής.

Ο Πρόεδρος και το Δ.Σ. της Ελληνικής Γυμναστικής Ομοσπονδίας εκφράζουν τα θερμά συλλυπητήριά τους προς την οικογένεια και τα συγγενικά πρόσωπα της εκλιπούσας, η οποία έγραψε τη δική της ιστορία στην Ελληνική Ρυθμική Γυμναστική.

Η νεκρώσιμος ακολουθία θα ψαλεί αύριο, Σάββατο 1 Οκτωβρίου 2022, στις 11:30, στο Κοιμητήριο Δάφνης».

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.