Εγχειρίστηκε επιτυχώς ο Βαλάντης Κόκκας

Επιτυχημένη επέμβαση έκανε την Πέμπτη (10/10) στη κλινική Ασκληπιείο στη Λάρισα  ο Βαλάντης Κόκκας λόγω ολικής ρήξης πρόσθιου χιαστού και έξω μηνίσκου. Τη ζημιά την υπέστη στο φιλικό ματς του Γ.Σ. Αλμυρού με την Κ19 του Απόλλωνα Λάρισας στο γήπεδο του Πλατάνου στις 11 Σεπτεμβρίου και θα τον αφήσει εκτός γηπέδων για περίπου επτά μήνες.

«Τέλος καλό όλα καλά. Και από εδώ και πέρα υπομονή, δουλειά και δύναμη, για να επιστρέψω όσο πιο δυνατός γίνεται. Ένα μεγάλο ευχαριστώ στον γιατρό μου κ. Γιώργο Μπασδέκη για όλη τη στήριξη και την επέμβαση. Υγεία κι όλα τ’ άλλα έρχονται. Δεν παλεύω για μένα μόνο, παλεύω και για σένα που έφυγες και είσαι εκεί ψηλά!», έγραψε στην προσωπική του σελίδα στο facebook ο Βολιώτης στόπερ.

Σε ό,τι αφορά την ομάδα του, φιλοξενείται στο γήπεδο Μουζακίου από τον Α.Ο. Σελλάνων την Κυριακή στις 16.00 για την 4η αγωνιστική του 4ου ομίλου της Γ’ Εθνικής και θέλει να δώσει συνέχεια στο θετικό αποτέλεσμα (0-0) μέσα στην Κατερίνη με τον Πιερικό. Ο Στέλιος Αρσένος θέλει να δει το Σάββατο στο τελευταίο χαλάρωμα την κατάσταση των Παπακώστα, Ζενούνη, που νιώθουν κάποιες ενοχλήσεις, ενώ περιμένει να πάρουν άδεια από τον στρατό ο Αναστασίου και ο Αγιασιώτης, που έλειψαν από τη σημερινή προπόνηση.

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.