Εγγραφές από τη Δευτέρα 26/8, έναρξη στις 2/9 για την ακαδημία της Α.ΠΟ.Β.

Η Ακαδημία Ποδοσφαίρου Βόλου ενημερώνει ότι τη Δευτέρα 26 Αυγούστου 2019 ξεκινούν οι εγγραφές των νεαρών μαθητών – αθλητών, που θα στελεχώσουν τα τμήματα υποδομής του σωματείου, για την νέα ποδοσφαιρική περίοδο 2019 – 2020.

Η Α.ΠΟ.Β. φέτος συμπληρώνει 23 χρονιά παρουσίας στον χώρο του αθλητισμού και συγκεκριμένα του παιδικού ποδοσφαίρου, με μοναδικό στόχο την εξασφάλιση της ψυχικής και σωματικής υγείας των παιδιών και την άνοδο του αθλητισμού, παραμένοντας πιστή στο στόχο της ολοκληρωμένης αθλητικής εκπαίδευσης των νεαρών αθλητών μέσα από εκπαιδευτική και αγωνιστική διαδικασία, εναρμονισμένη με τις αρχές του ψυχαγωγικού αθλητισμού, του «ευ αγωνίζεσθαι», της ευγενούς άμιλλας και του υγιούς συναγωνισμού. Ύστερα από μια πετυχημένη περσινή χρονιά με παιχνίδια εντός και εκτός Μαγνησίας και συγκεκριμένα σε Τουρνουά ποδοσφαίρου ακαδημιών στην Ξάνθη στις εγκαταστάσεις της στα Πηγάδια, συμμετοχές σε Τουρνουά  Παιδικού Ποδοσφαίρου στα Καλά Νερά, Κανάλια, Λεχώνια και σε Camp ποδοσφαίρου (για 6η συνεχόμενη χρονιά) στην παραλία Οφρυνίου στην Καβάλα ακολουθεί μια νέα χρονιά με στόχο όχι μόνο οι νεαροί αθλητές – μαθητές της Α.ΠΟ.Β. να μάθουν τα μυστικά του ποδοσφαίρου, αλλά να αναπτύξουν και να καλλιεργήσουν μια σωστή νοοτροπία και παράλληλα έναν ισχυρό, ώριμο και κοινωνικό χαρακτήρα.

Στην Ακαδημία της Α.ΠΟ.Β μπορούν να συμμετάσχουν παιδιά ηλικίας πέντε (5) ετών και άνω, ενώ διδάσκουν καθηγητές Φυσικής Αγωγής με ειδικότητα το ποδόσφαιρο. Επίσης στις εγκαταστάσεις της Ακαδημίας πραγματοποιούνται εργασίες ανακατασκευής του φυσικού χλοοτάπητα καθώς και βελτιώσεις στον περιβάλλοντα χώρο.

Για εγγραφές και πληροφορίες οι γονείς μπορούν να επισκέπτονται καθημερινά, εκτός Σαββάτου και Κυριακής, από τις 18:00 μ.μ. έως τις 20:00 μ.μ. τις  αθλητικές εγκαταστάσεις  της Α.ΠΟ.Β, που βρίσκονται στην Ζακύνθου 2 (τέρμα Κύπρου) πάνω στην περιφερειακή οδό. Ακόμα στην Ακαδημία Ποδοσφαίρου Βόλου υπάρχουν ειδικά πακέτα τιμών για άνεργους και πολύτεκνους γονείς καθώς και οικογένειες που θέλουν να προκαταβάλουν το κόστος της ετήσιας συνδρομής, ενώ οι ενδιαφερόμενοι γονείς μπορούν να επικοινωνήσουν με την γραμματεία της σχολής στο 24210-53336 ή με τους προπονητές.

Επίσης από τη Δευτέρα 5 Αυγούστου έχει ξεκινήσει και η προετοιμασία της ομάδας των νεαρών αθλητών – μαθητών της Α.ΠΟ.Β., που θα συμμετέχει  στη Γ’  Ερασιτεχνική κατηγορία της Ε.Π.Σ.Θ. με αθλητές της ακαδημίας, ακολουθώντας πιστά τη φιλοσοφία  του συλλόγου.

Τέλος η λειτουργία όλων των τμημάτων υποδομής της Ακαδημίας Ποδοσφαίρου Βόλου θα ξεκινήσει από τη Δευτέρα 2 Σεπτεμβρίου. Κατά την εγγραφή, οι ενδιαφερόμενοι πρέπει να προσκομίζουν:
1) Πιστοποιητικό ταυτοπροσωπίας ή φωτοτυπία την ταυτότητα (για παιδιά που είναι γεννημένα από το 2004 έως και το 2010)
2) Ιατρική βεβαίωση από παιδίατρο/καρδιολόγο.

Υπεύθυνος Ακαδημίας:
Κεραμίδας Παναγιώτης (τηλ. επικ.: 6977 229 114)
Προπονητές:

Ντίνας Βασίλης (τηλ. επικ.: 6973 248 533)

Σιγάλας Βασίλης (τηλ. επικ.: 6977 014 249)