Έγινε η πρώτη συγκέντρωση στο ΕΑΚ για τον Α.Σ. Βόλος 2004

Πρώτη συγκέντρωση στο ΕΑΚ τη Δευτέρα για τον Α.Σ. Βόλος 2004, που υποβιβάστηκε στη Β’ Εθνική ποδοσφαίρου γυναικών, και θ’ αγωνιστεί στην κατηγορία, στηριζόμενη σε ένα νεανικό σύνολο με προώθηση πολλών κοριτσιών από την ακαδημία. Σε σχετικό δελτίο Τύπου τονίζεται:

“Η ομάδα μας πιστή στο ραντεβού της με τα Εθνικά πρωταθλήματα ξεκινάει την προετοιμασία της ενόψει της ποδοσφαιρικής περιόδου 2018-2019, που θα τη βρει να συμμετέχει στο πρωτάθλημα της Β’ Εθνικής γυναικών.

Η φετινή χρονιά θα βρει την ομάδα σημαντικά διαφοροποιημένη σε σχέση με τα τελευταία χρόνια, αφού ήδη από πέρυσι έχει ξεκινήσει η ανανέωση του ρόστερ, με την προώθηση αρκετών νέων κοριτσιών από την ακαδημία του συλλόγου και στόχο τη δημιουργία ενός δυνατού και νεανικού συνόλου με όρεξη για δουλειά και φιλοδοξίες.

Το απόγευμα της Δευτέρας (3/9) η πρώτη συνάντηση, παρουσία της διοίκησης, του προπονητικού team και των παικτριών. Μετά το καλωσόρισμα στα νέα μέλη της ομάδας, παρουσιάστηκε το πλάνο της φετινής χρονιάς καθώς και ο προγραμματισμός της προετοιμασίας. Το πρώτο ραντεβού στο γήπεδο δόθηκε για την Τρίτη 4 Σεπτεμβρίου στις 4:30 μμ στο ΕΑΚ ΒΟΛΟΥ. Οι προπονήσεις της ομάδας τις επόμενες μέρες θα είναι καθημερινές, ενώ ήδη προγραμματίζονται και κάποια φιλικά.

Από τις πρώτες προπονήσεις της ομάδας θα απουσιάσουν δικαιολογημένα η Μαρία Αβντόλι που βρίσκεται στο Λιχτενστάϊν με την Εθνική Νεανίδων και η Δήμητρα Γρηγοριάδη, που κλήθηκε να συμμετέχει στις προπονήσεις της Εθνικής Κορασίδων στην Αθήνα.
Ευχόμαστε σε όλες τις ομάδες και τις αθλήτριες καλή ποδοσφαιρική σεζόν, χωρίς τραυματισμούς!”

Ευχαριστεί η διοίκηση τον προπονητή Χρήστο Κολημήτρα

Σε ανακοίνωσή της η διοίκηση του Α.Σ. Βόλος 2004 ευχαριστεί για την προσφορά του τον πρώην προπονητή της ομάδας, Χρήστο Κολημήτρα: “Ο ΑΣ ΒΟΛΟΣ 2004 ευχαριστεί τον προπονητή Χρήστο Κολημήτρα για την προσφορά του στην ομάδα την περσινή δύσκολη σεζόν και του εύχεται καλή συνέχεια στην προπονητική του καριέρα…”

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.