Εγινε η τελετή έναρξης στο Διεθνές Πρωτάθλημα Καλαθοσφαίρισης Κωφών Βετεράνων (photos)

Διεξάγεται από σήμερα 28 Μαΐου έως 1 Ιουνίου 2024 στο ΕΑΚ και στο κλειστό της Νέας Ιωνίας

Το Διεθνές Πρωτάθλημα Καλαθοσφαίρισης Κωφών Βετεράνων διεξάγεται στην πόλη του Βόλου από σήμερα 28 Μαΐου έως 1 Ιουνίου 2024 στο ΕΑΚ και στο κλειστό της Νέας Ιωνίας.

Συμμετέχουν δύο ελληνικές ομάδες, ο Αθλητικός Σύλλογος Κωφών-Βαρήκοων Λάρισας και ο Αθλητικός Όμιλος Κωφών Μακεδονίας, αλλά και τέσσερις ξένες, η Μπλουμενάου από τη Βραζιλία, η Βέγιας Πενεβέζις από τη Λιθουανία, η B.C. Forum Κιέβου από την Ουκρανία και η London Beard από τη Μεγάλη Βρετανία.

Σήμερα στο ΕΑΚ Βόλου και μετά τη διεξαγωγή των πρώτων αγώνων έγινε η τελετή έναρξης με την παρουσίαση όλων των ομάδων, ενώ χόρεψε παραδοσιακούς χορούς το χορευτικό συγκρότημα “Μαγνήτων Κιβωτός” της Ιεράς Μητρόπολης Δημητριάδος.

Χαιρετισμό απηύθυνε η ιδρύτρια της ΚΟΙΝΣΕΠ Παγκόσμια Αγκαλιά, που είναι ένας από τους φορείς της διοργάνωσης του πρωταθλήματος, κα. Ευγενία Φραγκούλη, όπως και στη νοηματική απηύθυνε ο πρόεδρος της Παγκόσμιας Ομοσπονδίας Κωφών, Αρούνας Κουμπάιτις, αλλά και ο πρόεδρος του Α.Σ. Κωφών-Βαρήκοων Λάρισας, Αθανάσιος Ρέντζιος.

Δείτε το φωτορεπορτάζ της τελετής έναρξης μέσα από τον φακό του magnesiasports:

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.