Έγινε η τελετή λήξης του B.C. Volos στο “Βάκης Παρασκευόπουλος”

Η Ρένα Γεωργιτσάκη πήρε την τιμητική πλακέτα για τον γιο της, Γιώργο Τσιτσιγιάννη.

Την τελετή λήξης της ακαδημίας του πραγματοποίησε την περασμένη Τετάρτη το B.C. Volos. Το σχετικό δελτίο Τύπου αναφέρει:

«Πραγματοποιήθηκε τη Τετάρτη 19-06-2019 η τελετή λήξης των τμημάτων υποδομής μας στο κλειστό γυμναστήριο Βάκης Παρασκευόπουλος με τη συμμετοχή όλων των τμημάτων και με την παρουσία κόσμου που γέμισε τις κερκίδες του κλειστού. Η τελετή έγινε παρουσία του εκπροσώπων της ΕΣΚΑΘ κ. Κρεμαστά Αποστόλη και της κ. Φραγκούλη Ευγενίας, του Διαιτητή της Α1 κ. Τζαφλέρη Δημήτρη και του πρώην παίκτη μας Τσιτσιγιάννη Γιώργου, που αγωνίζεται τώρα στα εκπαιδευτήρια Δούκα στη Β’ Εθνική.
Η εκδήλωση άρχισε με τους τελικούς αγώνες του 10ου εσωτερικού τουρνουά σε όλες τις κατηγορίες και έκλεισε με τις απονομές. Όλοι οι αθλητές και αθλήτριές μας πήραν μετάλλια και διπλώματα. Η ομάδα μας τίμησε τον πρόεδρο της ΕΣΚΑΘ, κ. Ντούγκο Δημήτρη, για την προσφορά του στην Ελληνική και Θεσσαλική καλαθοσφαίριση με τιμητική πλακέτα και αναμνηστικά της ομάδας μας, τον Διαιτητή Δημήτρη Τζαφλέρη για την προσφορά του στην Ελληνική διαιτησία και τον πρώην παίκτη μας Γιώργο Τσιτσιγιάννη για την προσφορά του στην ομάδα μας.

Ο Διεθνής Διαιτητής κ. Καρακατσούνης Χαράλαμπος σφύριξε και τον αγώνα της ακαδημίας μας Αρκούδες-Λιοντάρια …σε ένα παιχνίδι δεν αντέχει κριτική και … άφησε εποχή.

Επίσης παραβρέθηκαν πολλοί χορηγοί και άνθρωποι που βοήθησαν την ομάδα μας στη φετινή αγωνιστική περίοδο. Τους ευχαριστούμε όλους από καρδιάς που είναι κοντά μας.
Στη συνέχεια έγινε οι απονομές των κυπέλλων στην ανδρική ομάδα μας για την παραμονή στην Α2 ΕΣΚΑΘ και στην εφηβική ομάδα για την κατάκτηση της 3ης θέσης στο ομάδα των κορασίδων για την 3η θέση στο πρωτάθλημα.

Κατόπιν ακολούθησαν οι απονομές μεταλλίων και διπλωμάτων σε όλα τα παιδιά της ομάδας μας. Η τελετή έκλεισε με το πέταγμα δεκάδων δώρων στον αέρα, με τους νεαρούς αθλητές μας να «μάχονται», για να τα αποκτήσουν…

Η αίθουσα του κλειστού γυμναστηρίου ήταν στολισμένη με τα σύμβολα της ομάδας μας, τα πανό των χορηγών μας και με δημιουργίες μπαλονιών.

Επίσης υπήρχε μουσική σε όλη τη διάρκεια της γιορτής, η οποία μεταδιδόταν ζωντανά από τη σελίδα μας στο fb … Ακόμη, ο τεχνικός μας Δ/ντης κ. Καρακατσούνης Ιωάννης και οι εκπρόσωποι της ΕΣΚΑΘ μίλησαν στα παιδιά και τους γονείς, όπως επίσης και σ’ όλα τα τιμώμενα πρόσωπα και τους καλεσμένους που βρέθηκαν στην εκδήλωση.

Η ομάδα μας για μια ακόμα φορά θέλει να ευχαριστήσει τους γονείς που μας εμπιστεύονται τα παιδιά τους, την Επιτροπή Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης του Δήμου Βόλου, τον ΣΔΚΜ και Σύνδεσμο Κριτών για τη συμμετοχή τους στο τουρνουά και την τελετή λήξης, όλο τον κόσμο που γέμισε τις κερκίδες του κλειστού γυμναστηρίου Βάκης Παρασκευόπουλος και φανέρωσε την τεράστια δυναμική της ομάδας μας σε όλα τα επίπεδα. Τους ευχαριστούμε, συνεχίζουμε ακόμα πιο δυνατά και πιο σωστά. Η διοίκηση της ομάδας μας θέλει να ευχαριστήσει το προπονητικό τιμ και όσους εργάζονται για την ομάδα μας και φέρνουν αυτά τα καταπληκτικά αποτελέσματα.

Ευχαριστούμε και την ομάδα των ειδικών δυνάμεων διάσωσης για την εθελοντική παρουσία στην εκδήλωση μας».

 

 

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.