Έγινε ο αγιασμός του Αιολικού

Το Σάββατο 14 Σεπτεμβρίου στις 12.00 π.μ. 2019 πραγματοποιήθηκε ο αγιασμός του Αιολικού Βόλου στο Κλειστό της Νέας Ιωνίας. Ο πατήρ Ιωάννης μετά την τέλεση του αγιασμού απευθύνθηκε προς τους αθλητές και τους ευχήθηκε καλή αγωνιστική χρονιά με υγεία και με κύριο μέλημά τους τα μαθήματα. Στη συνέχεια πήρε το λόγο ο υπεύθυνος της Ακαδημίας του Αιολικού, Αντώνης Σαμαράς, και μεταξύ άλλων είπε:

“Ο Αιολικός Βόλου κλείνει σήμερα έξι χρόνια από την ίδρυση του με πολύ επιτυχημένη αγωνιστική πορεία. Δε θα αναφερθώ στις επιτυχίες όλων των αγωνιστικών τμημάτων που είναι ήδη γνωστές και πολλές. Θα αναφερθώ όμως στους συντελεστές των επιτυχιών αυτών που είναι: Οι αθλητές, οι προπονητές, οι γονείς, οι  χορηγοί μας.

Επίσης θα ήταν μεγάλη παράλειψη να μην αναφερθώ στις συνεργασίες με τα Σωματεία της Δημητριάδος και του Ιωνικού και κυρίως με την κ. Φραγκούλη Ευγενία, που είναι πάντα παρούσα, όπως και με τον πρόεδρο του Ιωνικού κ. Σαχανίδη Χρήστο, ο οποίος δηλώνει πάντα παρών.

Ευχόμαστε η φετινή χρονιά να είναι ακόμη καλύτερη και πιο εποικοδομητική από τις προηγούμενες χρονιές και φυσικά με πολλά τρίποντα! Τελειώνοντας θα ήθελα να σας παρουσιάσω εκτός από εμένα τους προπονητές για το αγωνιστικό έτος 2019-20 τον κ. Μάνο Αντώνη, τον κ. Τραγουδάρα Αντώνη και τον κ. Δεμίρη Κώστα, όλοι πτυχιούχοι Φυσικής Αγωγής με ειδίκευση στην Καλαθοσφαίριση κατηγορία Α’. Τεχνικός Σύμβουλος παραμένει ο κ. Σαμαράς Μιχαήλ Κ.Φ.Α. με ειδίκευση στην Καλαθοσφαίριση κατηγορία Α’. Άλλωστε, η φιλοσοφία των ανθρώπων του Αιολικού από την ίδρυσή του ήταν να είναι υποχρεωτικά οι προπονητές του πτυχιούχοι Φυσικής Αγωγής με ειδίκευση στην Καλαθοσφαίριση, παιδαγωγοί”.

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.