Έγινε στο ΕΑΚ το 4ο Αναπτυξιακό Τουρνουά Χάντμπολ Κεντρικής Ελλάδας

Με μεγάλη επιτυχία πραγματοποιήθηκε την Κυριακή 3 Μαρτίου 2019 στο κλειστό του ΕΑΚ Βόλου το 4ο Αναπτυξιακό Τουρνουά Χειροσφαίρισης Κεντρικής Ελλάδας. Το τουρνουά πραγματοποιήθηκε από την ΑΓΕ Αγριάς – Κένταυρος 2008 υπό την αιγίδα της ΕΑΠ ΟΧΕ και σ’ αυτό συμμετείχαν 150 νεαροί αθλητές και αθλήτριες από Λαμία, Λάρισα και Βόλο ηλικίας από 8 – 15 ετών, οι οποίοι  προσέφεραν πλούσιο θέαμα και έδειξαν αγωνιστικότητα, κερδίζοντας το χειροκρότημα αρκετών θεατών που βρέθηκαν στις κερκίδες του ΕΑΚ Βόλου.

Συμμετείχαν ομάδες και παιδιά από τον Κένταυρο Αγριάς Βόλου, τους Αμφικτύονες Λαμίας, τον Ιωνικό Ν. Μαγνησίας και τη Λάρισα H.C. Στο τουρνουά παρευρέθηκε και ο ομοσπονδιακός Προπονητής Ανάπτυξης κ. Τσιάπας Ιωάννης. Σε όλα τα παιδιά δόθηκαν αναμνηστικά διπλώματα.  Το επόμενο ραντεβού δόθηκε για τις αρχές Μαΐου σε τουρνουά που θα διοργανωθεί στη Λαμία.

Το Δ.Σ. της Α.Γ.Ε. Αγριάς – Κένταυρος 2008 ευχαριστεί όσους βοήθησαν εθελοντικά στη διοργάνωση, τον ΔΟΕΠΑΠ – ΔΗΠΕΘΕ του Δήμου Βόλου για την παραχώρηση του κλειστού του ΕΑΚ Βόλου καθώς και τους χορηγούς της διοργάνωσης, τη βιομηχανία αναψυκτικών ΕΨΑ, την εταιρία, τροφίμων Ταμπακιώτης, τον φούρνο του κ. Σταυρόπουλου και τους εθελοντές του Ελληνικού Σώματος Έρευνας και Διάσωσης καθώς και τη Λέσχη Εθελοντών Βόλου, που είχαν την ιατρική κάλυψη των αγώνων.

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.