Έγινε στον αγιασμό του Ο.Ε.Α.-Ν.Α.Β. η δωρεά αθλητικού υλικού κωπηλασίας

Τα εγκαίνια κωπηλατικών λέμβων από την εκπρόσωπο του Ιδρύματος “Σταύρος Νιάρχος”

Πραγματοποιήθηκε στις εγκαταστάσεις του Ο.Ε.Α.-Ν.Α.Β. την Κυριακή 21 Οκτωβρίου ο καθιερωμένος ετήσιος αγιασμός με την ευκαιρία έναρξης της νέας αγωνιστικής χρονιάς όλων των αθλητικών τμημάτων του Ο.Ε.Α.-Ν.Α.Β. (Τεχνική Κολύμβηση, Κολύμβηση, Κολύμβηση Ανοικτής Θάλασσας, Κωπηλασία,  Ιστιοπλοΐα, Υδατοσφαίριση, Ερασιτεχνική Αλιεία, Υποβρύχια Δραστηριότητα).

Όπως αναφέρεται σε σχετικό δελτίο Τύπου: “Στην εκδήλωση με κύριο χαρακτηριστικό τη μεγάλη συμμετοχή μελών , γονέων, αθλητών , προπονητών και φίλων του Ναυταθλητισμού συμμετείχαν επίσης και εκπρόσωποι του Ιδρύματος «Σταύρος Νιάρχος» για την επίσημη παράδοση του νέου σύγχρονου αθλητικού υλικού Κωπηλασίας.

Η εκδήλωση ξεκίνησε με τον αγιασμό από τον πρωτοπρεσβύτερο του Αγίου Κωνσταντίνου πατέρα Απόστολο, που επί σειρά ετών είναι κοντά στον Όμιλο, συμμετέχοντας σε όλες τις εκδηλώσεις του Ομίλου.

Εκ μέρους του Δ.Σ. ο πρόεδρος, κ. Απόστολος Καζάκης, καλωσόρισε τους παρόντες  και αναφέρθηκε στις καλές δημιουργικές σχέσεις του Ομίλου με όλους τους φορείς, ώστε από τη μεγάλη αθλητική οικογένεια του  Ο.Ε.Α.-Ν.Α.Β. να ξεπηδήσουν Ολυμπιονίκες, Παγκόσμιοι Πρωταθλητές, Πανελληνιονίκες και αθλητές που συνδυάζουν τον αθλητισμό με καλές επιδόσεις και στα μαθήματα τους, αλλά και την κοινωνική εθελοντική συμμετοχή σε όλους τους αντίστοιχους αγώνες που διεξάγονται.

Διοικητικό Συμβούλιο, μέλη, αθλητές, προπονητές, γονείς και φίλοι του Ναυταθλητισμού είναι υπερήφανοι, διότι στην Ιστορική διαδρομή από την Ίδρυση του Ομίλου από το 1950 με ομοψυχία και αγάπη για τον Υγρό Στίβο κατόρθωσαν να γίνει ο Ο.Ε.Α.-Ν.Α.Β. από εκπρόσωπος της συνοικίας του Αγ. Κων/νου ο μοναδικός Ολυμπιονίκης Όμιλος της περιοχής μας εκπροσωπώντας τα ελληνικά χρώματα Παγκοσμίως.

Ακολούθησε χαιρετισμός της εκπροσώπου του Ιδρύματος «Σταύρος Νιάρχος» για την δωρεά του αθλητικού υλικού Κωπηλασίας, με το οποίο δίνονται νέες δυνατότητες για το άθλημα αλλά και μεγαλύτερης συμμετοχής της νεολαίας στην ενασχόληση με τον αθλητισμό.  Επίσης η κα Στέλλα Ρέππου, έφορος Κωπηλασίας, αναφέρθηκε στις μεγάλες Παγκόσμιες επιτυχίες του Ο.Ε.Α.-Ν.Α.Β.

Ο Ο.Ε.Α.-Ν.Α.Β. τίμησε την επίτιμο Πρόεδρο και επί σειρά ετών πρόεδρο του Συλλόγου, κα Ελπίδα Νικολάου, τον Τεχνικό σύμβουλο κωπηλασίας και αρχιτέκτονα των επιτυχιών της Βολιώτικης Κωπηλασίας, Συμεών Σάμιο, τους χρυσούς παγκόσμιους πρωταθλητές και βασικά στελέχη των Εθνικών Ομάδων Κωπηλασίας, Ιωάννη Καλανδαρίδη, Σχιζοδήμο Γρηγόρη, Ελένη Αγιώτη και το Ίδρυμα «Σταύρος Νιάρχος» για τη μεγάλη δωρεά προς τον Ο.Ε.Α.-Ν.Α.Β. σε αθλητικό υλικό και λόγω της αισθητικής αναβάθμισης των εγκαταστάσεων.

Στο τέλος της εκδήλωσης προσφέρθηκαν αναψυκτικά ΕΨΑ, γλυκά της κυρίας Ελπίδας και λουκούμια Παπαγιαννόπουλου.

Ο Ο.Ε.Α.-Ν.Α.Β. ευχαριστεί όλους τους συντελεστές της επιτυχημένης αυτής εκδήλωσης και τους παρευρισκόμενους, που με τη μαζική παρουσία τους σε κάθε εκδήλωση του Ομίλου δίνουν την δύναμη και το έναυσμα για περισσότερες επιτυχίες”.

Βραβεύτηκαν οι Σχιζοδήμος, Αγιώτη, Καλανδαρίδης Ιωάννης, που αναδείχθηκαν Παγκόσμιοι Πρωταθλητές μέσα στο 2018
Βράβευση Ελπίδας Νικολάου, επίτιμου πρόεδρου από τον πρόεδρο του Ο.Ε.Α.-Ν.Α.Β., Απόστολο Καζάκη

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.