Έγινε ξαφνικά Μπαρτσελόνα ο ΝΠΣ, νίκησε τα δεύτερα του Αστέρα 0-2

Υποτονική και με αρκετούς εφεδρικούς η ομάδα της Τρίπολης

Παίζοντας σε ματς κεκλεισμένων των θυρών στην Τρίπολη για την πρεμιέρα των πλέι άουτ της Σούπερ Λιγκ ο ΝΠΣ Βόλος νίκησε με 0-2 τα δεύτερα του Αστέρα, που επέλεξε μία πειραματική ενδεκάδα με αρκετούς εφεδρικούς.

Η ομάδα του Κόντη έγινε ξαφνικά Μπαρτσελόνα και πέτυχε μία πολύτιμη νίκη στη μάχη της παραμονής και έφτασε στους 22 βαθμούς. Από την άλλη ο Αστέρας δεν πίεσε και πολύ τον αντίπαλό του, ούτε φάνηκε να … πιέζεται και ο ίδιος, κάνοντας μία υποτονική εμφάνιση, και ηττήθηκε για πρώτη φορά στην έδρα του από τον ΝΠΣ Βόλος.

Τα δύο γκολ για τους φιλοξενούμενους σημείωσαν ο Κόμπα στο 63’ μετά από ντρίμπλα στον Λύρατζη και πλασέ στο τετ-α-τετ σε κόντρα επίθεση και ο Χουάν Γκαρσία στο 70’ με προβολή μετά τη σέντρα του Λούνα από την αριστερή πλευρά. Το γκολ αρχικά είχε ακυρωθεί για οφσάιντ του παίκτη που έβγαλε την ασίστ, αλλά τελικά μετά την εξέταση της φάσης από τον VAR φάνηκε ότι ο Λούνα καλυπτόταν.

Και εις άλλα με υγεία.

ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ: Γραμματικάκης, Λύρατζης, Καστάνιο, Ατιένθα, Χουχούμης (76’ Αλβαρες), Αλάγκμπε, Σουρλής (46’ Γκρόζντανιτς), Παλάσιος (68’ Ζουγλής), Μπαρτόλο (85’ Σίτο), Κρέσπι, Κωστέας (76’ Μάντζης).

ΝΠΣ ΒΟΛΟΣ: Κόβατς, Μύγας, Καλογερόπουλος, Σιέλης (90’ Ασλανίδης), Άλχο, Λούνα, Γκλάβτσιτς, Ντε Καμπς, Μπερτόλιο (78’ Τσοκάνης-87’ Τρουιγιέ), Κόμπα, Χουάν Γκαρσία (87’Μωραΐτης).

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.