Είχε Τάσο και προκρίθηκε στα πέναλτι ο Πύρασος σε βάρος της Σκιάθου

2-2 σε κανονική διάρκεια και παράταση

Mε τον 17χρονο τερματοφύλακα, Κώστα Τάσο (φωτό), να κάνει μεγάλο παιχνίδι, ο Πύρασος πήρε την πρόκριση στην επόμενη φάση του κυπέλλου ΕΠΣΘ. Η ομάδα της Νέας Αγχιάλου χρειάστηκε να πάει στα πέναλτι, για να λυγίσει την αντίσταση της Σκιάθου, αφού τόσο το κανονικό παιχνίδι όσο και η παράταση ολοκληρώθηκαν με σκορ 2-2.

Το 1-0 για τον Πύρασο έγινε στο 13′, όταν ο Γκίνης έκανε την κεφαλιά, για να βρει η μπάλα στον Πρίφτη και να καταλήξει στα δίχτυα της Σκιάθου. Η φιλοξενούμενη ομάδα ωστόσο αντέδρασε και στο 20′ έγινε το 1-1, όταν ο Αλκά με δυνατό σουτ νίκησε τον τερματοφύλακα του Πυράσου. 

Στο 48′ οι γηπεδούχοι έκαναν το 2-1, με τον Καραγιώργο να πιάνει την καρφωτή κεφαλιά μετά από σέντρα του Αλμασίδη από αριστερά και να στέλνει την μπάλα στα δίχτυα, ενώ στο 65′ ο Αλμασίδης σκόραρε μεν αλλά υποδείχθηκε σε θέση οφσάιντ και το τέρμα ακυρώθηκε. Η Σκιάθος έμεινε μέσα στο παιχνίδι και στο 75′ ισοφάρισε, καθώς ο Πρίφτης εκτέλεσε το φάουλ, ο Τάσος έδιωξε αλλά ο Νικολαΐδης παραμόνευε, για να κάνει το 2-2 με κεφαλιά.

Στο 91′ πάντως ο Πρίφτης έχασε μοναδική ευκαιρία για τη Σκιάθο, με τον Τάσο να αποκρούει στο τετ-α-τετ.

Στην παράταση δεν άλλαξε κάτι, αν και στην αρχή ο Αλικά έχασε πάλι τετ-α-τετ για τη Σκιάθο, με τις δύο ομάδες να πηγαίνουν στα πέναλτι. Εκεί οι Καραγιώργος και Γκίνης ευστόχησαν για τον Πύρασο, ο Αλμασίδης  αστόχησε, ενώ ο Παπαδόπουλος έκανε το 3-2 και μ’ αυτό το σκορ ο Πύρασος πήρε την πρόκριση. Ο Πρίφτης σκόραρε για τη Σκιάθο, Σταμέλος και Μπάμπα αστόχησαν, ο Αλικά σκόραρε, αλλά ο Νικολαΐδης έχασε κι αυτός το πέναλτι και έληξε το παιχνίδι, καθώς ο Τάσος και τις τρεις φορές είπε όχι…

ΠΥΡΑΣΟΣ: Τάσος, Φλώρος (46′ Ζητούδης), Παπαδόπουλος, Ντόντα, Αλμασίδης, Γκίνης, Καραγιώργος, Θεοδωρόπουλος, Ματθαίου, Δαμάσκος (105′ Αποστόλου), Καραδήμας (46′ Τζίκας)

ΣΚΙΑΘΟΣ: Παπάρας, Γ. Σταμέλος (70′ Νικολαΐδης), Τσάκα, Βεργίνης (70′ Μπρέγκου), Πρίφτης, Τουρναβίτης, Ντάμτσιος, Θ. Σταμέλος, Αλικά, Μπάμπα, Τάσσος

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.