«Είμαι μαζί σας», δήλωσε στους διαιτητές της SL1 o Φρόιντφελντ

Στο πλευρό των διαιτητών της SL1 για την απόφασή τους να απέχουν από τα καθήκοντά τους στάθηκε και ο πρόεδρος της ΚΕΔ, Πίτερ Φρόιντφελντ, σύμφωνα με πληροφορίες.

Οι εξελίξεις είναι καταιγιστικές στο ελληνικό ποδόσφαιρο, μετά την ειλημμένη απόφαση των διαιτητών της μεγάλης κατηγορίας να δηλώσουν ομαδικό κώλυμα για την 14η αγωνιστική της Super League.

Οι πληροφορίες αναφέρουν πως ήταν η ίδια η ΚΕΔ εκείνη που οργάνωσε το meeting των διαιτητών, για να συζητηθεί το θέμα και ήταν παρόντα όλα τα μέλη, του προέδρου της Επιτροπής, Πίτερ Φρόιντφελντ, συμπεριλαμβανομένου.

Μάλιστα ο Σουηδός αρχιδιαιτητής στάθηκε εξ αρχής στο πλευρό των διαιτητών, λέγοντάς τους -σε ελεύθερη μετάφραση- πως “είμαι μαζί σας” στην απόφαση που θα λάβουν.

Ο Φρόιντφελντ ανέφερε ότι θα έχει επικοινωνία με τον πρόεδρο της ΕΠΟ, Τάκη Μπαλτάκο, την Πέμπτη ή την Παρασκευή, ωστόσο σε εκείνο το σημείο οι ρέφερι του αντέτειναν πως μέχρι τότε θα είναι ήδη πολύ αργά και πιθανώς να επισπευστεί το ραντεβού του με τον ισχυρό άνδρα της Ομοσπονδίας.

Η συνάντηση διήρκησε περίπου 1,5 ώρα και όλοι οι διαιτητές φώναξαν με… ένα στόμα “ως εδώ”! Άπαντες ανέφεραν ότι θα πρέπει να παρθούν άμεσα μέτρα, πριν γίνει κάτι ακόμα πιο σοβαρό, ακόμη και από τη δολοφονική επίθεση στον Θανάση Τζήλο πριν μερικά χρόνια, την οποία έφεραν ως παράδειγμα.

Εντός των προσεχών ωρών θα ετοιμαστεί η επιστολή των διαιτητών της SL1 προς την ΚΕΔ κι ακολούθως πρόκειται να ενημερωθούν αρμοδίως τόσο η ΕΠΟ, όσο και το υπουργείο

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.