Εισιτήρια και είσοδος φιλάθλων στο ματς Ολυμπιακός Β.-Θεσπρωτός

Για εισιτήρια του αγώνα με τον Θεσπρωτό και την είσοδο των φιλάθλων ενημέρωσε με ανακοίνωσή της η ΠΑΕ Ολυμπιακός Βόλου. Αναλυτικά:

«Η είσοδος των φιλάθλων μας θα γίνεται από την Θύρα 1 (κεντρική θύρα) και το εκδοτήριο των εισιτηρίων θα λειτουργεί από τις 14.00. Στην Θύρα 1 θα υπάρχει ξεχωριστή είσοδος για τα εισιτήρια διαρκείας. Όσοι είναι κάτοχοι εισιτηρίων διαρκείας παρακαλούνται όπως προσέρχονται στο εκδοτήριο για την παραλαβή του εισιτηρίου ανταλλαγής. Απαραίτητο για την παραλαβή του εισιτηρίου ανταλλαγής είναι η επίδειξη του εισιτηρίου διαρκείας.

Η είσοδος των φιλοξενουμένων θα γίνεται από την Θύρα 2. Τιμή εισιτηρίου (γενική είσοδος): 10€

Οι άνεργοι θα εισέρχονται στον αγώνα μετά την παραλαβή του εισιτηρίου τους από το εκδοτήριο και με την επίδειξη της κάρτας ανεργίας τους.

Παιδιά μέχρι 12 ετών εισέρχονται δωρεάν με απαραίτητη την συνοδεία κηδεμόνα.

«Παίζουμε μπάλα» για τον Παναγιώτη – Ραφαήλ

 Υπενθυμίζεται ότι στον αγώνα θα υπάρχει ειδικός κουμπαράς στο εκδοτήριο των εισιτηρίων και όλα τα έσοδα που θα συγκεντρωθούν θα διατεθούν στην οικογένεια του Παναγιώτη – Ραφαήλ.

Καλούμε όλο τον φίλαθλο κόσμο να δώσει μαζικό παρών στο γήπεδο, για να σταθεί στο πλευρό της ομάδας μας και να είναι ο 12ος παίκτης στην προσπάθεια για τη νίκη, αλλά και να συμβάλλει με ό,τι ο καθένας μπορεί να διαθέσει στον αγώνα που κάνει αυτή η οικογένεια για να σώσει το παιδί της.

Ο μικρός Παναγιώτης – Ραφαήλ είναι πλέον το παιδί όλων μας και η μεγάλη «ερυθρόλευκη» οικογένεια του Ολυμπιακού Βόλου δεν θα μπορούσε να μείνει αμέτοχη στην τιτάνια προσπάθεια που γίνεται από τους πολίτες όλης της χώρας».

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.