Εκαναν …στριπτίζ για ιερό σκοπό οι μπασκετμπολίστες της ΑΕΚ

Οι παίκτες της ΑΕΚ φωτογραφήθηκαν γυμνοί, έχοντας ως … φύλλο συκής μια μπάλα του μπάσκετ. Το κιτρινόμαυρο… στριπ τιζ έγινε για ιερό σκοπό. Οι παίκτες της Ενωσης αποφάσισαν να ενισχύουν την ειδική έκδοση «The Naked Issue» του περιοδικού Down Town που έχει ιερό σκοπό. Εχει ως στόχο την ενημέρωση για το AIDS και την καταπολέμηση της ασθένειας του αιώνα.

Οι Ντούσαν Σάκοτα, Γιαννούλης Λαρεντζάκης, Βασίλης Καββαδάς, Βασίλης Ξανθόπουλος, Μάλκολμ Γκρίφιν, Γιώργος Τσαλμπούρης, Χάουαρντ Σαντ-Ρος, Χάρης Γιαννόπουλος και Δημήτρης Μωραΐτης πόζαραν εντελώς γυμνοί για το περιοδικό.

Το περιοδικό έχει βγάλει κι άλλες τέτοιες εκδόσεις. Στη φετινή γιορτινή έκδοση συνολικά 125 επώνυμοι Ελληνες στάθηκαν στο πλευρό του περιοδικού και ενίσχυσαν την προσπάθειά του με παρόμοιες φωτογραφίσεις.

Το γυμνό φυσικά δεν έχει σκοπό να προκαλέσει ή να σοκάρει. Εχει σκοπό να αφυπνίσει, να ενημερώσει τον κόσμο για το AIDS, έστω και με αυτόν τον τρόπο και να περάσει το μήνυμα: «Απέναντι στον ιό του HIV είμαστε όλοι το ίδιο. Εμείς και το σώμα μας».

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.