Έκανε καλό η αναβολή στον Ολυμπιακό, στις 13.30 με Ρύσιο

Για την πραγματοποίηση της εκδήλωσης κοπής της βασιλόπιτας για όλα τα τμήματα του Ολυμπιακού Βόλου το ΕΑΚ την Κυριακή στις 11.30, άλλαξε και η ώρα έναρξης του αγώνα ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΒΟΛΟΥ-ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ ΝΕΟΥ ΡΥΣΙΟΥ για το πρωτάθλημα της Α2 Γυναικών που πλέον θα διεξαχθεί στις 13.30 την Κυριακή 15/1 (αντί 12.00) μετά από σύμφωνη γνώμη της φιλοξενούμενης ομάδας και απόφαση της Επιτροπής Πρωταθλήματος της ΕΟΚ. Γι’ αυτό η Διοικούσα Επιτροπή Μπάσκετ του Συλλόγου ευχαριστεί την ομάδα του Νέου Ρύσιου για την κατανόηση στο αίτημά μας.

Σε αγωνιστικό επίπεδο, η αναβολή έκανε καλό, καθώς ο Ολυμπιακός Β. είχε αρκετά προβλήματα, από την άλλη η διακοπή ενέχει και ένα ρίσκο, καθώς κανείς δεν ξέρει πώς θα εμφανιστεί η ομάδα μετά από ένα μήνα και πλέον χωρίς επίσημο ματς, αφού η τελευταία υποχρέωση ήταν στις 11 Δεκεμβρίου.

Από την προσεχή Κυριακή 15/1 μέχρι τη μεθεπόμενη 22/1 ακολουθεί για την ομάδα των Καπουρνιώτη-Μπορίνου αλλά και για όλες τις ομάδες ένας Γολγοθάς με τρία ματς μέσα σε οκτώ μέρες, αφού οι αναβληθείσες αναμετρήσεις ορίστηκαν για την Τετάρτη 18 του μηνός κι έτσι οι ερυθρόλευκες πρέπει να παίξουν μέσα σε οκτώ μέρες με Ρύσιο, Πιερικό/Αρχέλαο στην Κατερίνη και Α.Ο. Σερρών (22/1).

Πολύ δύσκολα σε κάποιο απ’ αυτά τα τρία παιχνίδια έστω και για λίγο δεν πρόκειται ν’ αγωνιστεί η Κυριατζίδου, ενώ η Αγκάνη θα λείψει σίγουρα στο πρώτο και θα το παλέψει με αρκετές πιθανότητες για τα επόμενα δύο.

Σε ό,τι αφορά την Αγαγιώτου, θα είναι στην 12αδα, αλλά θα χρησιμοποιηθεί μόνο αν υπάρξει ανάγκη, ενώ το ίδιο θα συμβεί με την Κοτσιάφτη, η οποία έχει προσβληθεί από ίωση.

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.