Έκανε το «λάθος» να προηγηθεί ο ΝΠΣ, 4-2 ήττα από την ΑΕΚ

Μπορεί να προηγήθηκε στο σκορ, αλλά αυτό φαίνεται ότι ήταν το… λάθος του ΝΠΣ Βόλος στο πρώτο παιχνίδι για τα προημιτελικά του φετινού κυπέλλου Ελλάδας, καθώς η ΑΕΚ από εκεί και πέρα ήταν σαρωτική και φουριόζα στο πρώτο ημίχρονο, απαντώντας με τέσσερα τέρματα στο γκολ που σημείωσε ο Δουβίκας! Από την άλλη, ο ΝΠΣ Βόλος απλά κατάφερε να μειώσει σε 4-2, σκορ που ήταν και το τελικό, και κράτησε έτσι ζωντανές τις όποιες ελπίδες είχε για πρόκριση στην επόμενη φάση.

Ο ΝΠΣ Βόλος έκανε λοιπόν το… λάθος και προηγήθηκε. Ήταν στο 14ο λεπτό, όταν ο Μπαρτόλο βρήκε με κάθετη μπαλιά τον Δουβίκα, και με την άμυνα της ΑΕΚ να είναι πολύ ψηλά και ο νεαρός φορ των «κυανέρυθρων» βρήκε χώρο για να τρέξει και να πλασάρει τον Τσιντώτα για το 0-1. Αυτό όμως προκάλεσε τη σαρωτική αντίδραση της ΑΕΚ για να πετύχερι τέσσερα συνολικά τέρματα μέχρι το τέλος του πρώτου ημιχρόνου!

Στο 25’ η ΑΕΚ ισοφάρισε με τον Μάνταλο να σκοράρει μετά από πάσα του Λιβάι Γκαρσία, ενώ τέσσερα λεπτά αργότερα και στο 29’ ο Κρίστισιτς βρήκε τον Τάνκοβιτς στην πλάτη της άμυνας του ΝΠΣ Βόλος και ο Σουηδός έκανε το 2-1.

Στο 32’ και πάλι ο Τάνκοβιτς με ωραίο σουτ παραβίασε την εστία του Κλέιμαν για να κάνει το 3-1, ενώ ο καταιγιστικός ρυθμός των γηπεδούχων συνεχίστηκε, καθώς στο 35’ ο διαιτητής έδωσε πέναλτι σε μαρκάρισμα του Τσοκάνη στον Λιβάι Γκαρσία, για να αναλάβει την εκτέλεση ο Ολιβέιρα και να διαμορφώσει το 4-1 του πρώτου ημιχρόνου. Από την άλλη, ο ΝΠΣ Βόλος ζήτησε πέναλτι σε τράβηγμα του Τσιγκρίνσκι στον Περέα, ωστόσο η φάση εξετάστηκε στο VAR και ο διαιτητής απεφάνθη ότι δεν ήταν πέναλτι.

Ο ΝΠΣ προσπάθησε να ανασυντάξει τις δυνάμεις του και στο 57’ ο Φερράρι γύρισε στον Μήτογλου εντός μικρής περιοχής, για να σκοράρει ο Έλληνας ποδοσφαιριστής με προβολή, κάνοντας το σκορ 4-2. Αυτό έμελλε να είναι και το τελικό σκορ, καθώς από εκείνο το σημείο και μετά ο ρυθμός έπεσε, με τον ΝΠΣ να έχει πάντως δοκάρι στο 86’ σε προσπάθεια του Δουβίκα.

ΑΕΚ (Μανόλο Χιμένεθ): Τσιντώτας, Νεντελτσεάρου, Τσιγκρίνσκι, Νταντσένκο (46’ Λόπες), Μιτάι (81’ Ραντόνια), Σιμάνσκι, Κρίστισιτς, Μάνταλος (81’ Σιμόες), Λιβάι Γκαρσία, Ολιβέιρα (69’ Ανσαριφάρντ), Τάνκοβιτς (70’ Αλμπάνης).
ΝΠΣ Βόλος (Άνχελ Λόπεθ): Κλέιμαν, Φεράρι, Μήτογλου, Γκρίλο, Ριένστρα, Τσοκάνης (92’ Σάντσες), Μαρτίνες (53’ Μίλοκ), Δουβίκας, Μπαρτόλο (76’ Κρητικός), Νίνης, Περέα.

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.