Έκανε τον πρώτο απολογισμό η ΕΣΠΕΚΕΛ

Ετοιμάζονται για τη νέα χρονιά οι ομάδες βόλεϊ

Tον αγωνιστικό απολογισμό για τη χρονιά που πέρασε αλλά και τον σχεδιασμό για την επόμενη αγωνιστική περίοδο έκαναν τα μέλη της ΕΣΠΕΚΕΛ στην πρόσφατη διαδικτυακή συνέλευση που πραγματοποίησαν, ωστόσο τα αποτελέσματα δεν φέρνουν κάτι ιδιαίτερο στο προσκήνιο.

Αυτό που ουσιαστικά τονίστηκε ήταν η προσπάθεια τόσο της Ένωσης όσο και των σωματείων να επανέλθουν σε ρυθμούς κανονικότητας, μιας και το βόλεϊ, όντας άθλημα που διεξάγεται σε κλειστούς χώρους, επηρεάστηκε αρκετά από την πανδημία του κορωνοϊού τα προηγούμενα χρόνια. Γενικότερα υπήρχε ένα θετικό κλίμα, αφού την τελευταία αγωνιστική περίοδο όλα κύλησαν σε καλό βαθμό ομαλά.

Από την άλλη όμως, αυτό που προέκυψε ήταν η μικρή σχετικά συμμετοχή. Τα 24 από τα 42 σωματεία της εκτεταμένης γεωγραφικά Ένωσης (που περιλαμβάνει στους κόλπους της συλλόγους από τη Στερεά Ελλάδα μέχρι και από σημεία της Μακεδονίας) εκπροσωπήθηκαν στη διαδικτυακή συνέλευση. Στο πλαίσιο αυτό μάλιστα, τα μέλη του ΔΣ έκαναν δεκτό το αίτημα σωματείων της Στερεάς Ελλάδας να διεξαχθεί μία τύποις γενική συνέλευση σε περιοχή του συγκεκριμένου γεωγραφικού διαμερίσματος διά ζώσης, για να καταθέσουν όλοι τις απόψεις τους και να προτείνουν διάφορα θέματα.

Όσον αφορά τις επόμενες διοργανώσεις, με την περιοχή του Βόλου και της Μαγνησίας να έχουν φιλοξενήσει αρκετές το τελευταίο χρονικό διάστημα, αποφασίστηκε το F4 Παγκορασίδων της ΕΣΠΕΚΕΛ αλλά και το καθιερωμένο τουρνουά beach volley τελικά να φιλοξενηθούν στην πόλη της Ελασσόνας.

Χρυσόστομος Τρίμμης

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.