Έκαψαν μέρος του αγωνιστικού χώρου του Π. Μαγουλάς με βεγγαλικά την Ανάσταση!

Η βλακεία είναι γνωστό ότι είναι ανίκητη και αυτό επιβεβαιώθηκε λίγο μετά την Ανάσταση, καθώς από βεγγαλικά που πετάχτηκαν και “προσγειώθηκαν” στον αγωνιστικό χώρο του γηπέδου “Παντελής Μαγουλάς”, κάηκε μέρος αυτού κοντά στο κόρνερ  από την πλευρά της κερκίδας της οδού Μαιάνδρου και προς τον τοίχο (απέναντι από τη σκεπαστή).

Οι άνθρωποι της Νίκης διαπίστωσαν ότι σε 6-7 διαφορετικά σημεία έχει καεί ο αγωνιστικός χώρος, ο οποίος όλοι γνωρίζουμε ότι είναι πλαστικός τάπητας τελευταίας γενιάς και κόστισε πάνω από 150.000 ευρώ, ενώ λόγω του υλικού του είναι ακόμη πιο ευαίσθητος.

Από την πλευρά της ΠΑΕ Νίκη  θα κατατεθεί μήνυση κατ’ αγνώστων την Τρίτη (21/4) στην αστυνομία και θα παραδοθεί το υλικό που βρέθηκε, έτσι ώστε να γίνει και η σχετική έρευνα.

Στη διοίκηση έχουν εξοργιστεί με το γεγονός και είναι αποφασισμένοι να «κυνηγήσουν»  με νόμιμα μέσα οποιονδήποτε κάνει ζημιά στο γήπεδο.  Παράλληλα οι ιθύνοντες της κυανόλευκης ΠΑΕ θέλουν να περάσουν το μήνυμα ότι ούτε τσιγάρο δεν επιτρέπεται να πέφτει σε αυτό τον αγωνιστικό χώρο και πως όλοι οι Νικιώτες πρέπει να τον διαφυλάξουν ως κόρη οφθαλμού.

Από δω και πέρα, καθώς δεν μπορούν να γίνουν παρεμβάσεις στα 6-7 διαφορετικά σημεία που κάηκαν, θα πρέπει να αλλαχθούν ολόκληρα ρολά αγωνιστικού χώρου περίπου 100 τετραγωνικών μέτρων και η συνολικά η ζημιά μπορεί να κοστίσει μέχρι και 2.000 ευρώ.

Παράλληλα αρνητική έκπληξη έχει κάνει στους διοικούντες το γεγονός ότι πολλές φορές στο ίδιο περίπου σημείο που έπεσαν τα βεγγαλικά, βρίσκουν πολλά σκουπίδια από κουτάκια από μπύρες, νερά και αναψυκτικά. Φαίνεται λοιπόν ότι κάποιοι περίοικοι νομίζουν  ότι το γήπεδο μπορεί να χρησιμοποιηθεί ως χώρος απόθεσης απορριμμάτων.

Χρήστος Θανασούλης

 

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.