Εκδικάστηκε η υπόθεση για τα επεισόδια του τελικού Κυπέλλου

Εκδικάστηκε από την πειθαρχική επιτροπή της ΕΠΟ η υπόθεση για τα έκτροπα στον τελικό του Κυπέλλου.

ΑΕΚ και ΠΑΟΚ δια των εκπροσώπων τους ανέλυσαν τις θέσεις τους για τα όσα συνέβησαν εντός κι εκτός του Πανθεσσαλικού Σταδίου και περιμένουν, πλέον, την απόφαση του αρμόδιου οργάνου της Ομοσπονδίας. Λόγω της σοβαρότητας της υπόθεσης ο πρόεδρος της επιτροπής διευκρίνισε ότι η ετυμηγορία θα γίνει γνωστή εντός των επόμενων ημερών.

Για λογαριασμό της Ένωσης το παρόν στη διαδικασία έδωσαν οι Μηνάς Λυσάνδρου (διευθύνων σύμβουλος) και η νομικός, Ελευθερία Ρίζου, ενώ τον ΠΑΟΚ εκπροσώπησαν ο Μάκης Γκαγκάτσης και οι δικηγόροι, Λάμπρος Μπίρδας και Αχιλλέας Μαυρομάτης.

Πρόσθεση παρέμβαση, με την οποία ζήτησε την τιμωρία του «Δικεφάλου του Βορρά» με αφαίρεση βαθμών έκανε ο Παναθηναϊκός, έχοντας έννομο συμφέρον. Τους «πράσινους» εκπροσώπησαν οι δικηγόροι, Κάρμης και Παπαντωνίου.

Ο παρατηρητής ραδιοτηλεοπτικών του τελικού, Κωνσταντίνος Νίκας, όπως και ο τρίτος παρατηρητής του αγώνα, Γιώργου Χατζησαρόγλου, ανέφεραν μεταξύ άλλων πως επεισόδια δεν έγιναν σε καμία περίπτωση εντός του αγωνιστικού χώρου αλλά έλαβαν χώρα μόνο στην αερογέφυρα του Πανθεσσαλικού.

Οι εκπρόσωποι των δύο φιναλίστ υποστήριξαν μεταξύ άλλων ότι οι ομάδες δεν είχαν καμία απολύτως ευθύνη για τα όσα έγιναν, ενώ κατηγόρησαν την ΕΠΟ για ελλιπή μέτρα. Όσον αφορά τους ανθρώπους του Παναθηναϊκού, ζήτησαν την επιβολή αυστηρών ποινών βάσει των κανονισμών.

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.