Εκδηλώσεις της ΕΠΟ στην παραλία του Βόλου

Για τα δύο παιχνίδια του Nations League στις αρχές Ιουνίου

Εκδηλώσεις για την προώθηση των αγώνων της Εθνικής ομάδας Ποδοσφαίρου και των δύο αγώνων που θα δώσει στο Πανθεσσαλικό Στάδιο με Κύπρο και Κόσσοβο διοργανώνει η Ελληνική Ποδοσφαιρική Ομοσπονδία σε συνεργασία με την Ένωση Ποδοσφαιρικών Σωματείων Θεσσαλίας. Η ΕΠΣΘ, ζήτησε και πήρε έγκριση από τον ΟΛΒ, για την παραχώρηση του χώρου της παραλίας ανατολικά του Πανεπιστημίου.
Πιο συγκεκριμένα, την Τετάρτη 8 Ιουνίου, από τις 18:00-21:00 θα στηθεί στην παραλία του Βόλου, μπροστά από το παραλιακό κτίριο του Πανεπιστημίου Θεσσαλίας ένα ποδοσφαιρικό γήπεδο διαστάσεων 24χ18 μέτρα, όπου εκεί θα διεξαχθούν αγώνες ακαδημιών, ενώ θα στηθεί κι ένα περίπτερο όπου θα διατίθενται προς πώληση ρούχα της Εθνικής ομάδας. Επίσης, στις εκδηλώσεις θα δώσουν το παρών και παίκτες της Εθνικής, όπου οι μικροί και μελλοντικοί ποδοσφαιριστές θα έχουν τη δυνατότητα να τους δουν από κοντά και να φωτογραφηθούν.
Επίσης, από την ΕΠΣΘ έχει στηθεί ήδη ένα περίπτερο στην οδό Ερμού, όπου τις απογευματινές ώρες θα πωλούνται εισιτήρια για τα δύο παιχνίδια της Εθνικής με Κόσσοβο και Κύπρο, Πέμπτη 9 και Κυριακή 12 Ιουνίου, στις 21:45 και τα δύο ματς, στο Πανθεσσαλικό Στάδιο.

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.