Εκδήλωση με προσκεκλημένους Κατράνη, Μπουκή και Υφαντίδη από την Αγ. Παρασκευή

Με προσκεκλημένους δύο πρώην μαθητές της Σχολής Ποδοσφαίρου της Αγίας Παρασκευής, που παρακολούθησαν όλο το εκπαιδευτικό της πρόγραμμα μέχρι 16 ετών, τον Αλέξανδρο Κατράνη, που έγινε επαγγελματίας ποδοσφαιριστής, έχει αγωνιστεί στον Ατρόμητο και το εξωτερικό και είναι διεθνής με τις μικρές εθνικές ομάδες, και τον Μιλτιάδη Μπουκή, ο οποίος σταμάτησε το ποδόσφαιρο και ασχολήθηκε με την ιατρική, θα λάβει χώρα εκδήλωση την Τετάρτη 12 Ιουνίου. Στόχος είναι το παρελθόν της Σχολής να συναντήσει το μέλλον και να γίνει μία συζήτηση μεταξύ παιδιών και των γονέων τους με τους Αλέξανδρο Κατράνη και Μιλτιάδη Μπούκη, οι οποίοι θα αναφερθούν στις εμπειρίες τους από τη Σχολή της Αγίας Παρασκευής και τα εφόδια που τους έδωσαν. Επίσης, ομιλητής θα είναι ο Αχιλλέας Υφαντίδης, ψυχολόγος – επικοινωνιολόγος, που συνεργάζεται και με την ΕΠΟ. Η σχετική ανακοίνωση της Αγίας Παρασκευής αναφέρει:

“Με χαρά ανακοινώνουμε ότι την Τετάρτη 12/6/2019 και ώρα 19:00, στις εγκαταστάσεις της Σχολής Ποδοσφαίρου Αγίας Παρασκευής, θα λάβει χώρα εκδήλωση, στο πλαίσιο της ετήσιας Θεματικής Ημέρας της Σχολής μας, με τίτλο «Το παρελθόν συναντά το μέλλον».

Οι αθλητές του συλλόγου με τους γονείς και τους φίλους τους θα έχουν την ευκαιρία να συμμετέχουν στην εισήγηση του κύριου ομιλητή της εκδήλωσης, κ. Αχιλλέα Υφαντίδη (Ψυχολόγου – Επικοινωνιολόγου), με τίτλο «Ψυχολογία και Επικοινωνία. Το Α και το Ω σε μία ακαδημία ποδοσφαίρου». Ως επίτιμοι προσκεκλημένοι θα συμμετέχουν στη Θεματική Ημέρα της Σχολής μας οι πρώην μαθητές της Σχολής μας Αλέξανδρος Κατράνης (επαγγελματίας ποδοσφαιριστής – μέλος των μικρών Εθνικών ομάδων) και ο Μιλτιάδης Μπουκής (Ιατρός), οι οποίοι θα μιλήσουν για τα βιώματα, τις εμπειρίες από το εκπαιδευτικό πρόγραμμα της Σχολής των προηγούμενων ετών, πόσο τους βοήθησε στην εξέλιξή τους και θα απαντήσουν σε ερωτήσεις των μαθητών – αθλητών της Σχολής μας”.

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.