Εκδρομές συνδέσμων του Ολυμπιακού Βόλου στη Βέροια

Για τη Βέροια και για το παιχνίδι του Ολυμπιακού Βόλου ετοιμάζεται ο σύνδεσμος των Austrian Βοys όπως ανακοίνωσε μέσω διαδικτύου.

Χαρακτηριστικά: «Εκδρομή από τα παλιά διοργανώνει ο σύνδεσμος μας την Κυριακή για την πόλη της Βέροιας. Κοκκινίζουμε ακόμα ένα πέταλο και είμαστε εμείς που με τον τρόπο μας θα φέρουμε την ομάδα ακόμα πιο κοντά στην κορυφή και στον στόχο που δεν είναι άλλος από την άνοδο. Όλοι στην Βέροια λοιπόν την Κυριακή. Η ομάδα τώρα μας χρειάζεται ακόμα πιο πολύ . Πληροφορίες και δηλώσεις συμμετοχής στο τηλέφωνο 6981177126, 12:00- 21:00 καθώς και με μήνυμα στην σελίδα μας (σ.σ. Facebook). Τιμή εκδρομής : 12 ευρώ. Ώρα αναχώρησης στις 10:00 από το πάρκο στη Νέα Δημητριάδα».

Εκδρομή για τη Βέροια διοργανώνει εξάλλου και ο σύνδεσμος των Μalavetas.

Συγκεκριμένα αναφέρει: «Την Κυριακή η ομάδα μας δίνει ένα σημαντικό αγώνα στη Βέροια και ο κόσμος της πρέπει να είναι εκεί. Ενημερώνουμε τον ερυθρόλευκο λαό ότι ο σύνδεσμος οργανώνει εκδρομή για την πόλη της Ημαθίας και τον καλούμε να δώσει το παρών σε άλλο ένα εκτός έδρας παιχνίδι. Αναμένουμε από τους παίχτες πάθος για τη νίκη, μια νίκη που θα μας βάλει για τα καλά στους πρωτοπόρους της κατηγορίας.Δηλώσεις συμμετοχής για το πούλμαν στο 6981177126. Κόστος πούλμαν: 12 ευρώ. Αναχώρηση την Κυριακή 10:00 από το Πάρκο Νέας Δημητριάδας (Ορμινίου)».

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.