Εκδρομή από τους οργανωμένους της Νίκης για το ματς με τα Σέλλανα

Εκδρομή για τον αγώνα της Νίκης με τα Σέλλανα στον Παλαμά διοργανώνουν τόσο το Blue Club όσο και οι Blue Angels. Οι ανακοινώσεις τους:

Η ανακοίνωση του Blue Club: «Δυο νίκες είχαμε το Σαββατοκύριακο που μας πέρασε σε ποδόσφαιρο και μπάσκετ και απ’ ότι βλέπουμε οι ομάδες του συλλόγου μας ξεκίνησαν με σοβαρότητα τις επίσημες υποχρεώσεις. Τώρα ήρθε και η σειρά μας να δείξουμε πόσο αγαπάμε και στηρίζουμε την ομάδα μας και την προσπάθεια που κάνουν κάποιοι άνθρωποι ώστε να πρωταγωνιστεί η ΝΙΚΗ ΒΟΛΟΥ ΠΑΝΤΟΥ. Επιβάλλεται την Κυριακή να είμαστε όλοι στον Παλαμά. ΚΛΕΙΝΟΥΜΕ ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ, ΡΑΔΙΟΦΩΝΟ ΚΑΙ ΙΝΤΕΡΝΕΤ ΚΑΙ ΔΗΛΩΝΟΥΜΕ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΣΤΗΝ ΕΚΔΡΟΜΗ ΠΟΥ ΔΙΟΡΓΑΝΩΝΕΙ Ο ΣΥΝΔΕΣΜΟΣ ΜΑΣ. ΣΗΚΩΝΟΜΑΣΤΕ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΚΑΝΑΠΕΔΕΣ ΚΑΙ ΠΑΜΕ ΟΠΟΥ ΚΙ ΑΝ ΠΑΙΖΕΙ Η ΟΜΑΔΑ ΜΑΣ.

Δηλώσεις συμμετοχής μέχρι Παρασκευή βράδυ στα γραφεία του συνδέσμου μας Αναπαύσεως 27.

…ΟΠΟΥ ΚΙ ΑΝ ΠΑΙΖΕΙΣ ΟΙ ΝΙΚΙΩΤΕΣ ΚΑΝΟΥΝ ΝΤΟΥ!!

BLUE CLUB ΘΥΡΑ 3 “Π. ΝΤΟΚΟΥΖΗΣ”

Η ανακοίνωση των Blue Angels: «Ακόμα μια Κυριακή έρχεται και θα βρει την ομάδα μας να αγωνίζεται εκτός έδρας στο γήπεδο του Παλαμά. Η παρουσία μας είναι κάτι παραπάνω από απαραίτητη για να στηρίξουμε την ομάδα μας, όπως μόνο εμείς ξέρουμε να κάνουμε. Για ακόμα μια φορά θα κάνουμε έδρα μας ένα ξένο γήπεδο και θα ωθήσουμε την ομάδα στην κατάκτηση των τριών βαθμών, ώστε να συνεχίσει το αήττητο σερί νικών της. Δηλώσεις συμμετοχής με μήνυμα στη σελίδα του συνδέσμου. Θα τηρηθεί σειρά προτεραιότητας.

BLUE ANGELS EST 1994

FAITH AND DEVOTION TO NIKI VOLOU»

 

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.