Εκδρομή στην Σκιάθο για το τμήμα μίνι-παμπαίδων της Νίκης Βόλου

Το Σαββατοκύριακο 25 και 26 Ιουνίου το τμήμα μίνι – παμπαίδων της ακαδημίας της Νίκης Βόλου ταξίδεψε στην Σκιάθο και αγωνίστηκε με τα αντίστοιχα τμήματα της ακαδημίας της Σκιάθου και του ΑΣ Καρδίτσας. Όπως ενημερώνει σε σχετική ανακοίνωση που ανήρτησε στα κοινωνικά δίκτυα, αναφέρονται τα παρακάτω: «Τα παιδιά ευχαριστήθηκαν το παιχνίδι και ξεδίπλωσαν το αστείρευτο ταλέντο τους!!!! Η αποστολή συνοδεύτηκε από τους προπονητές Κοσμάτο Γιώργο και Τσιριγωτάκη Ανδρέα.


Η διοικούσα επιτροπή του τμήματος μπάσκετ της Νίκης Βόλου θα ήθελε να ευχαριστήσει θερμά τον προπονητής της ακαδημίας της Σκιάθου Κρίτσαλο Κώστα για την πρόσκληση και την θερμή φιλοξενία και τους προπονητές της ακαδημίας του ΑΣ Καρδίτσας Βαγγέλη Τζέλλα, Τάκη Καλογριανίτη και Κοβάτσεφ Γιάννη. Ένα ευχαριστώ στους Κουφιδάκη Ιωάννη, Καζεπίδη Ιωάννη και Ματζανά Στράτο για την βοήθεια τους!!!
Ευχαριστούμε επίσης τους αθλητές της ακαδημίας μας που μετείχαν στην εκδρομή για την εξαιρετικής τους παρουσία εντός και εκτός γηπέδου και τους γονείς τους για την εμπιστοσύνη»!!!

 

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.