Έκλεισε τέσσερα φιλικά η Δήμητρα, που ξεκινά στις 27 Ιουλίου

Τη Δευτέρα 27 Ιουλίου στο γήπεδό της, που βρίσκεται σε πολύ καλή κατάσταση, θα αρχίσει την προετοιμασία της η Δήμητρα ενόψει της ιστορικής συμμετοχής της στη Γ’ Εθνική.

Οι «πράσινοι» μάλιστα έχουν ήδη κλείσει τέσσερα φιλικά και ψάχνουν αντιπάλους, για να κλείσουν άλλα δύο στις 2 και 12 Σεπτεμβρίου, ενώ ως ματς προετοιμασίας λογίζεται και το παιχνίδι Κυπέλλου που θα δώσει η Δήμητρα το πρώτο Σαββατοκύριακο του Σεπτέμβρη για το Κύπελλο ΕΠΣΘ.

Μέχρι στιγμής τα φιλικά που έχουν οριστικοποιηθεί, σύμφωνα με τις πληροφορίες του Magnesiasports.gr, είναι με την Αγχίαλο στις 14 Αυγούστου εντός έδρας, με τον Θησέα στις 22 Αυγούστου, στις 26 Αυγούστου με τον Διαγόρα Στεφανοβικείου (η έδρα για τα δύο αυτά ματς θα αποφασιστεί τις επόμενες μέρες) και με την Αναγέννηση Καρδίτσας, που είναι πολύ πιθανόν να συμμετάσχει στη Γ’ Εθνική, εντός έδρας στις 29 Αυγούστου.

Να τονιστεί ότι την πρώτη βδομάδα των προπονήσεων οι ρυθμοί θα είναι χαλαροί, ενώ την 1η Αυγούστου θα γίνουν κάποια τεστ, για να διαπιστωθεί σε τι κατάσταση βρίσκονται οι ποδοσφαιριστές.

Ανακοινώνεται και δεύτερος τερματοφύλακας

Θέμα ωρών είναι η ανακοίνωση και δεύτερου τερματοφύλακα μετά τον βασικό Σταυράκη. Πρόκειται για γκολκήπερ που αγωνιζόταν στην Α’ ΕΠΣΘ. Ο Τσιλίγκος, που ήταν βασικός τη σεζόν που τελείωσε, αποχώρησε από την ομάδα.

Θέλει οπωσδήποτε επιθετικό

Άλλη μία αποχώρηση ήταν του επιθετικού Παναγιώτη Κοντοβά, ενώ πιθανόν είναι να φύγει τόσο ο Θανάσης Παπαδόπουλος όσο και ο Αλέκος Αραπίτσας κι αυτό φέρνει λειψανδρία στη γραμμή κρούσης, όποτε είναι επιβεβλημένη η απόκτηση ενός φορ.

Να σημειωθεί ότι για τον μέσο Κατή, παρόλο που μπορεί να ενσωματωθεί στην ομάδα τον Σεπτέμβρη λόγω επαγγελματικών υποχρεώσεων, η εισήγηση της τεχνικής ηγεσίας για την παραμονή του είναι θετική.

Παράλληλα, έχουν γίνει κινήσεις για την απόκτηση τριών «μικρών», ώστε να υπάρχουν επιλογές, εφόσον η προκήρυξη θα ορίζει τη χρησιμοποίηση δύο παικτών κάτω των 20 στην ενδεκάδα. Εξάλλου, υπάρχει πιθανότητα να συνεχίσουν αλλού οι νεαροί Τιμπλαλέξης και Τετριμμίδας, οι οποίοι έδωσαν πανελλήνιες και μπορεί να φύγουν σε άλλη πόλη για σπουδές.

 

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.