Έκλεψε την παράσταση η Παντελόγλου της Νίκης Βόλου με Πανελλήνιο ρεκόρ Γυναικών και Νεανίδων και διπλό όριο

Η Λυδία Παντελόγλου της Νίκης Βόλου ήταν η πρωταγωνίστρια στους τελικούς της δεύτερης ημέρας του Εθνικού πρωταθλήματος Τεχνικής Κολύμβησης, στο κολυμβητήριο Νέας Ιωνίας Βόλου, το βράδυ του Σαββάτου .

Με την επίδοση 22.33 η Παντελόγλου πρώτευσε στον τελικό των 50 μέτρων Διπλά Πέδιλα Γυναικών, πέτυχε όριο για τη συμμετοχή της στο Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα Γυναικών και για το Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Νεανίδων, αλλά παράλληλα κατέρριψε και το πανελλήνιο ρεκόρ Γυναικών και Νεανίδων στο συγκεκριμένο αγώνισμα.

Στο ίδιο αγώνισμα, η Μαρία Περάκη του ΝΟ Χανίων, με 22.71, πέτυχε όριο για τη συμμετοχή της στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Νεανίδων.

Όρια πέτυχαν ακόμα:

50 Επιφάνεια Ανδρών:

Γιώργος Καλτσουκαλάς των Δελφινιών Περιστερίου, με 15.47, έπιασε όριο για τη συμμετοχή του στο Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα Ανδρών.

Αθανάσιος Μιχαηλίδης του Γλαύκου Περιστερίου, με επίδοση 16.71, πέτυχε όριο για τη συμμετοχή του στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Νέων.

Σωκράτης Ζέρντης του Γλαύκου Περιστερίου, με επίδοση 16.90, έπιασε όριο για τη συμμετοχή του στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Νέων.

400 Επιφάνεια Γυναικών:

Αθανασία Καρατσιβή της Νίκης Βόλου, με 3:20.32, επιβεβαίωσε το όριο για τη συμμετοχή της στο Ευρωπαϊκό πρωτάθλημα Γυναικών.

400 Διπλά Πέδιλα Γυναικών:

Γιολάντα Καπέρδα του Άλμπατρος Ιωαννίνων, με επίδοση 3:55.53, επιβεβαίωσε το όριο για τη συμμετοχή της στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Νεανίδων.

100 Υποβρύχιο Γυναικών:

Μαρία Ηλιάκη του Γλαύκου Περιστερίου, με 39.88, πέτυχε όριο για την συμμετοχή της στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Νεανίδων βελτιώνοντας την ατομική της επίδοση.

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.