Έκλεισε με νίκη το πρωτάθλημα και βράβευσε Ζωναρόπουλο ο Κένταυρος Αγριάς

Η στιγμή της βράβευσης του Ζωναρόπουλου

Ολοκλήρωσε τις αγωνιστικές της υποχρεώσεις στο πρωτάθλημα της Β’ Εθνικής η ανδρική ομάδα χάντμπολ του Κενταύρου Αγριάς, κερδίζοντας το Σάββατο 23 Μαρτίου την ομάδα του Ιωνικού Λαμίας με 28-19, στο κλειστό του ΕΑΚ Βόλου. Ο αγώνας διεξήχθη σε αθλητικά πλαίσια και από τις δύο ομάδες, ενώ έδωσε την ευκαιρία στον Νίκο Σκετόπουλο να δώσει χρόνο συμμετοχής σε όλους τους αθλητές που είχε στη διάθεσή του.

Η μαγνησιώτικη ομάδα είχε το προβάδισμα από την αρχή του παιχνιδιού μέχρι το τέλος του, πετυχαίνοντας την 8η νίκη στο πρωτάθλημα, που έδωσε στην ομάδα του Κενταύρου την 3η θέση στον όμιλο του συμμετείχε.

Στα αξιοσημείωτα του παιχνιδιού η τιμητική διάκριση που έγινε στο Παναγιώτη Ζωναρόπουλο, στο ημίχρονο του παιχνιδιού. Ο Ναουσαίος περιφερειακός πρόσφερε επί έξι χρόνια τις υπηρεσίες του στην ομάδα της Αγριάς, με έντονη αγωνιστική παρουσία στα τέσσερα χρόνια που η ομάδα αγωνίσθηκε στην Α2 Εθνική κατηγορία, και αποχωρεί από την ομάδα του Κενταύρου. Στον αθλητή δόθηκε στο ημίχρονο του παιχνιδιού η αγωνιστική εμφάνιση που φορούσε αυτά τα χρόνια. Επίσης οι αθλητές του Κενταύρου Αγριάς προσέφεραν συμβολικά από ένα λουλούδι στους αθλητές Μακρή Χρήστο και Οικονόμου Ηρακλή του Ιωνικού Λαμίας, οι οποίοι τα προηγούμενα χρόνια αγωνίστηκαν στην ομάδα του Κενταύρου.

Για την ομάδα της Αγριάς η όλη της παρουσία στο πρωτάθλημα κρίνεται επιτυχής, αν αναλογισθεί κάποιος πως ήταν μια αρκετά ανανεωμένη ομάδα από πέρυσι, με αρκετούς νέους παίκτες (μ.ο. ηλικίας του ρόστερ τα 22 έτη), οι οποίοι ανταποκρίθηκαν με τον καλύτερο τρόπο στο εν λόγω πρωτάθλημα.

Να αναφέρουμε πως στην πρώτη 5άδα των σκόρερ, οι τρεις (Χιώτης, Χούστης, Μακρής) είναι έφηβοι! Αν μάλιστα η ομάδα της Αγριάς δεν είχε τις σημαντικές απουσίες σε κρίσιμα παιχνίδια (με Ηλυσιακό εντός, Πανιώνιος εκτός), ίσως να είχε πετύχει και τον άθλο να διεκδικήσει την πρώτη θέση στον όμιλο, την οποία κατέλαβε η ομάδα του Ηλυσιακού με 21 βαθμούς και απ’ ό,τι δείχνουν τα πράγματα (αν παραμείνει η ομάδα του Άρη Νικαίας στην Α’  Εθνική) οδηγεί σε απευθείας άνοδο στην Α2 εθνική κατηγορία, ενώ δεύτερη είναι η ομάδα του Πανιωνίου με 18 βαθμούς.

Τα πεντάλεπτα του αγώνα: 2-2, 4-2, 6-4, 8-5, 10-7, 12-8 (ημίχρονο), 15-9, 17-10, 19-12, 22-14, 25-16, 28-19.

Πέναλτι: 2/3-2/3

Δίλεπτες: 2-2
Κένταυρος Αγριάς (Σκετόπουλος): Κρατήρας (5), Μακρής (4), Δρενοβιάδης (1) Ζωναρόπουλος (3),  Κισκήρας (1), Αρβανιτίδης (1), Χαλκιάς, (4), Μηλιόρδος Αθ. (1),  Καρανάσιος (1), Χούστης (2), Σταυρακούδης, Χιώτης, Κρανιώτης (2), Λαγδός, Καποτάς (2), Σαμαράς (1).
 Ιωνικός Λαμίας 2010 (Σκούρα): Ίβρος (4), Μακρής Χρ., Μακρής Αθ. (2),  Νάκος,  Λαμπράκης (6),  Οικονόμου (3), Κόρκος (4).

 

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.