Εκλογές ΕΟΚ: Την Παρασκευή αποφασίζει το Πρωτοδικείο

Στην Ευελπίδων συνεχίστηκε η… μάχη για την ΕΟΚ, που προς το παρόν έχει δύο Διοικητικά Συμβούλια και περιμένει από το Πρωτοδικείο να ξεκαθαρίσει την κατάσταση. Την Παρασκευή η απόφαση.

Η πλευρά του Βαγγέλη Λιόλιου κάνει λόγο για αποχώρηση δίχως να έχει γίνει η ψηφοφορία από τον Γιώργο Βασιλακόπουλο και τον Αριστείδη Γολέμη, στηριζόμενη στο άρθρο 12-παράγραφος 16.

Ζήτησαν, λοιπόν, αντικατάσταση των δύο μελών της προσωρινής Διοίκησης από τον Βασίλη Ντάκουρη και τον Χρήστο Βασιλειάδη, με δεδομένο ότι δεν υπάρχει άλλο αναπληρωματικό μέλος. Θυμίζουμε πως έχουν ήδη αποχωρήσει οι Σωτήρης Κολοσούσας, Νίκος Φιλίππου και Γιάννης Αλεξόπουλος, έχοντας αντικατασταθεί από τους Μιχάλη Βακαλόπουλο, Γιάννη Καλαϊτζάκη και Δημήτρη Ρόζη.

Η πλευρά Βασιλακόπουλου υποστήριξε καταθέτοντας σχετικό έγγραφο περί νόμιμου – προσωρινού – Διοικητικού Συμβουλίου, όπως προέκυψε την Τρίτη. Η απόφαση του Πρωτοδικείου θα βγει την Παρασκευή και μέχρι τότε, η ΕΟΚ θα έχει δύο προέδρους και δύο προσωρινές Διοικήσεις. Μία με πρόεδρο τον Φάνη Χριστοδούλου και μία με τον Γιώργο Βασιλακόπουλο.

Ο δικηγόρος της ΕΟΚ, τόνισε: «Ολοκληρώθηκε η διαδικασία, πρόκειται για μία αίτηση της πλευράς του κ.Λιόλιου για την κατάσταση των κκ Βασιλακόπουλου και Γολέμη. Η λεγόμενη ως διοίκηση του Φάνη Χριστοδούλου, ήταν απούσα. Η απόφαση θα εκδοθεί την Παρασκευή. Θεωρώ ότι το δικαστήριο θα σεβαστεί την ιστορία, τους θεσμούς, την προηγούμενη δικαστική απόφαση και κυρίως ότι ο κ. Βασιλακόπουλος και ο κ. Γολέμης είναι θεματοφύλακες και εγγυητές της ομαλής διαδικασίας για τις ανοιχτές εκλογές με φυσική παρουσία».

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.