Εκλογές στον ΟΥΚΒ, μετά τη συνένωση δυνάμεων

Εκλογές τις πρώτες μέρες του Νοεμβρίου προκηρύσσει ο ΟΥΚΒ, για να εκλεγεί νέο Δ.Σ., με τον σύλλογο βάσει των τελευταίων κινήσεών του να δημιουργεί μία νέα δυναμική. Στην ανακοίνωση του ΟΥΚΒ γίνεται λόγος για πρωτοφανή συνένωση δυνάμεων και οι άνθρωποι του συλλόγου αναφέρονται εμμέσως πλην σαφώς στη μεταπήδηση αθλητών και προπονητών από τη Νίκη Βόλου. Η ανακοίνωση:
“Ο ΟΥΚ Βόλου καλωσορίζει και αγκαλιάζει όλους τους αθλητές και γονείς που στελεχώνουν  πλέον την ομάδα μας, δημιουργώντας μια νέα δυναμική στο χώρο της Υδατοσφαίρισης.
Στα πλαίσια της λογικής και ηθικής του αθλητισμού ο ΟΥΚ προκηρύσσει εκλογές για το πρώτο δεκαήμερο του Νοεμβρίου, με σκοπό τη δημιουργία νέου Δ.Σ., το οποίο θα αποφασίσει τη διοικητική στελέχωση της ομάδας αλλά και όλες τις αλλαγές που προκύπτουν από την πρωτοφανή για τον χώρο της υδατοσφαίρισης συνένωση δυνάμεων.
Με αίσθημα ευθύνης απέναντι σε όλους τους αθλητές και αθλήτριες και έχοντας μπροστά μας μια τεράστια πρόκληση, είμαστε υποχρεωμένοι να κάνουμε αυτό που πρέπει, προκειμένου οι αθλητικές μας δυνατότητες να αναδειχτούν σύντομα, καταξιώνοντας τη νέα ομάδα στον αθλητικό χάρτη της Ελλάδας”.
Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.