Εκλογές στον Πύρασο στις 10 Ιουνίου

Με παρουσία αρκετών μελών του συλλόγου πραγματοποιήθηκε το απόγευμα της Δευτέρας 1ης Ιουνίου η ετήσια τακτική Γενική Συνέλευση του Πύρασου Νέας Αγχιάλου. Σύμφωνα με το καταστατικό, προκηρύχθηκαν εκλογές για την Τετάρτη 10 Ιουνίου, στις 19:30 στα γραφεία του συλλόγου.

Τον λόγο πήρε αρχικά ο πρόεδρος Χρήστος Ράλλης ο οποίος έκανε τον αγωνιστικό απολογισμό της περιόδου 2019-20. Αναφέρθηκε στις δυσκολίες που προέκυψαν το περασμένο καλοκαίρι όταν άργησε να γίνει ο σχεδιασμός της σεζόν και η ομάδα δεν κατάφερε να συγκροτήσει το ρόστερ που θα της επέτρεπε να παρουσιαστεί πιο ανταγωνιστική, μίλησε για τις εργασίες στον αγωνιστικό χώρο του γηπέδου, τους ποδοσφαιριστές από τη Ν. Αγχίαλο και κατόπιν, δήλωσε τόσο ο ίδιος όσο και τα υπόλοιπα μέλη του διοικητικού συμβουλίου την παραίτησή του.

Δηλώσεις υποψηφιοτήτων γίνονται στα μέλη της εφορευτικής επιτροπής, Σπύρο Αγγελόπουλο (24280-69010) και Δημήτρη Σκαρλάτο (τηλ. 6936554053). Στην ανακοίνωση τονίζεται ότι: «Η αδιάκοπη αθλητική διαδρομή του Πυράσου για επτά δεκαετίες είναι σε κίνδυνο και χρέος όλων μας είναι να συνεχιστεί η ιστορία και η μεγάλη προσφορά του στη Νέα Αγχίαλο, τη Μαγνησία, τον ελληνικό αθλητισμό. Καλούμε όλους όσοι αγαπούν τον Πύρασο, να γίνουν αρωγοί ώστε να δημιουργηθεί ένα καινούργιο ισχυρό διοικητικό συμβούλιο που θα εγγυηθεί την επόμενη ημέρα του σωματείου, θα οργανώσει εγκαίρως το ποδοσφαιρικό τμήμα για το τοπικό πρωτάθλημα αλλά και το αύριο της ομάδος που είναι τα δεκάδες παιδιά της ακαδημίας μας».

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.