Έκοψε την πίτα του ο Α.Σ. Βόλος 2004 και βράβευσε παλιές και νέες παίκτριες

Την πίτα του έκοψε ο Α.Σ. Βόλος 2004, πραγματοποιώντας ταυτόχρονα και το ετήσιο χορό του και σε σχετικό δελτίο Τύπου τονίζεται:

“Σε μια πολύ όμορφη και ζεστή ατμόσφαιρα την προηγούμενη Παρασκευή, η ομάδα μας έκοψε την πρωτοχρονιάτικη πίτα και πραγματοποίησε τον ετήσιο χορό της στο κέντρο ΓΚΑΖΙ στον Βόλο.
Στην εκδήλωση παραβρέθηκε σύσσωμη η διοίκηση, οι προπονήτριες και οι παίκτριες της αγωνιστικής ομάδας αλλά και της ακαδημίας του συλλόγου. Παρούσες και αρκετές παλιές παίκτριες της ομάδας, δείχνοντας το δέσιμο που υπάρχει με το σύλλογο. Κοντά μας επίσης και πολλοί από τους χορηγούς της ομάδας φέτος, γονείς των παικτριών αλλά και αρκετοί φίλοι της ομάδας μας.
Η εκδήλωση ξεκίνησε με βραβεύσεις σε τρεις παίκτριες της ομάδας για την προηγούμενη χρονιά και το πρωτάθλημα της Α’ Εθνικής:
Η ΧΡΥΣΑ ΓΑΤΣΙΟΥ – πρώτη σκόρερ για τη σεζόν 2017 – 2018
Η ΜΑΡΙΑ ΑΒΝΤΟΛΙ – πρώτη σε συμμετοχές για τη σεζόν 2017 – 2018
και η ΚΑΤΕΡΙΝΑ ΒΑΪΝΟΠΟΥΛΟΥ – πρωτοεμφανιζόμενη στην Α’ Εθνική
Η διοίκηση του συλλόγου βράβευσε με αναμνηστικό δίπλωμα για την προσφορά τους στον σύλλογο και τις: ΜΑΡΙΑ ΓΟΥΓΟΥΣΗ, ΦΕΝΙΑ ΜΠΑΛΑΜΟΥΤΗ, ΣΤΑΥΡΟΥΛΑ ΛΟΥΛΟΓΕΩΡΓΟΥ, ΕΛΕΝΑ ΚΟΥΣΚΟΥΝΗ και ΕΥΑ ΖΑΜΠΑΚΑ.
Τυχερές της βραδιάς αφού βρήκαν το φλουρί στις δύο πίτες ήταν η ΧΡΥΣΑ ΒΕΤΣΙΚΑ από την αγωνιστική ομάδα που κέρδισε ένα tablet – προσφορά της WIND στον Βόλο – και η ΚΑΤΕΡΙΝΑ ΖΑΦΕΙΡΙΟΥ από την Ακαδημία, που κέρδισε ένα ποδήλατο – προσφορά της διοίκησης.
Ευχαριστούμε όλους όσους βρέθηκαν κοντά μας και μας τίμησαν με την παρουσία τους”.

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.