Έκοψε την πίτα του στο Πορφυρογένειο ο Άθλος

Σε εξαιρετικό κλίμα και με την παρουσία μελών του «ΑΘΛΟΥ», πολλών αθλητών του σκακιού και του badminton καθώς και αρκετών φίλων του συλλόγου κόπηκε το απόγευμα της Κυριακής 27.01.2019, στο Πορφυρογένειο Ίδρυμα στην Αγριά, η πρωτοχρονιάτικη πίτα για το 2019.

Η εκδήλωση άρχισε στις 18:15, με καλωσόρισμα των παρευρισκομένων από τον γραμματέα του «ΑΘΛΟΥ» κ. Σουλικιά Αντώνιο και μετά τον αγιασμό της πίτας από τον πατέρα Βαρνάβα, ο πρόεδρος του «ΑΘΛΟΥ», κ. Μαγγίτσης Νικόλαος, έκανε μια ενημέρωση για τον Όμιλο.

Ακολούθησε η παρουσίαση του έργου του σκακιστικού τμήματος «Το Πιονάκι», από τον κ. Σουλικιά και του τμήματος badminton από την κα Αθανασίου Σόνια και αμέσως μετά έγιναν οι παρακάτω βραβεύσεις.

-Στον φετινό πρωταθλητή σκακιού για «Το Πιονάκι», τον κ. Κίτσο Κωνσταντίνο, από τον κ. Μαγγίτση.

-Στον καλύτερο αθλητή του badminton, τον νεαρό Παπαναστασίου Κωνσταντίνο, από την κα Αθανασίου

-Στην ΕΨΑ για την προσφορά της προς τον «ΑΘΛΟ», από τον αντιπρόεδρο μας τον κ. Ράιο Γεώργιο.

-Στον κ. Παρασκευά Λευτέρη, από τον κ. Μαγγίτση.

-Στο Ίδρυμα Νικολάου & Ελένης Πορφυρογένη για τη συνεχή προσφορά του προς τον «ΑΘΛΟ» και ιδιαίτερα στο «Το Πιονάκι», από τον κ. Σουλικιά.

Η εκδήλωση συνεχίστηκε με μοίρασμα ατομικών κομματιών πίτας προς όλους και δύο κληρώσεις (1 για «Το Πιονάκι» και 1 για το badminton), με αντίστοιχα δώρα, σκάκι και ρακέτα, προς τους τυχερούς. Το φλουρί της πίτας έπεσε στο σκακιστικό τμήμα «Το Πιονάκι».

Στην είσοδο του Ιδρύματος προσφέρονταν αναψυκτικά ΕΨΑ.

Ο “ΑΘΛΟΣ” ευχαριστεί όλους για την τιμή να παρευρεθούν στην εκδήλωση μας και τους εύχεται να έχουν μια χρονιά γεμάτη υγεία και επιτυχίες.

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.