Έκοψε την πίτα του ο Αιολικός

Σε  μια ζεστή, οικογενειακή ατμόσφαιρα πραγματοποιήθηκε η εκδήλωση για την κοπή της πρωτοχρονιάτικης πίτας για το 2020 για τον Αιολικό Βόλου μαζί με τη Δημητριάδα και τον Ιωνικό Μαγνησίας.

Ο Πατήρ Σταύρος της Ενορίας Αγίων Αποστόλων Πέτρου και Παύλου, ευλόγησε την πίτα και είπε μεταξύ άλλων: «Σας εύχομαι χρόνια πολλά, να έχετε πολλές νίκες αν και απ’ ότι σας παρακολουθώ περισσότερες νίκες έχετε παρά  ήττες. Δεν είναι όμως  μόνο τα τρίποντα, αλλά θα πρέπει συγχρόνως να δίνετε μεγαλύτερη  βαρύτητα στα μαθήματά σας, που είναι και τα σπουδαιότερα τρίποντα για την ίδια τη ζωή σας.   Όσο για τις στεναχώριες σας γενικά, ή και  όταν χάνει η ομάδα, θα σας πω μια ιστορία. Ήταν ένα παιδί και όταν περπατούσε χαρούμενο  στην παραλία, έβλεπε  στην άμμο εκτός από τις δικές του πατημασιές  να σχηματίζονται κι άλλες δύο. Όταν ήταν στεναχωρημένο έβλεπε  να σχηματίζονται μόνο οι δικές του πατημασιές. Αυτό συνέβαινε γιατί ο άγγελος του τον είχε πάρει αγκαλιά  για να τον προστατεύσει, ενώ στη χαρά του παιδιού ήταν δίπλα του. Όλοι μας έχουμε έναν άγγελο που μας προστατεύει. Δεν είμαστε ποτέ μόνοι μας».

Στη  συνέχεια πήρε το λόγο ο υπεύθυνος της ακαδημίας του Αιολικού Σαμαράς Αντώνης και  μεταξύ άλλων είπε: «Σας ευχαριστούμε πολύ που βρίσκεστε μαζί μας για να τιμήσουμε τους πρωταθλητές της παιδικής και εφηβικής ομάδας για το έτος 2019.Ο Αιολικός είχε δύο στα δύο την προηγούμενη χρονιά. Συγχαρητήρια  στα παιδιά μας. Το αποτέλεσμα αυτό οφείλεται στην ομαδική δουλειά που γίνεται από τους άξιους προπονητές μας. Εκτός από τα νικηφόρα αποτελέσματα ο Αιολικός διατηρεί τις αρχές του όπως ξεκίνησε από το 2013. Διδάσκει αθλητικό πολιτισμό. Οι αθλητές του φέρονται κόσμια στους αγώνες, αλλά και έξω από τους αγωνιστικούς χώρους. Το ίδιο και οι φίλαθλοι μας, οι οποίοι μας στηρίζουν με το χειροκρότημα τους στις νίκες,  αλλά και στις ήττες. Θα θέλαμε να συνεχίσετε να μας στηρίζετε στις αγωνιστικές μας υποχρεώσεις αυτή την περίοδο. Η εφηβική μας ομάδα είναι για μια ακόμη φορά στον τελικό, αλλά και η αντρική μας ομάδα φιλοδοξεί να συμμετάσχει για πρώτη φορά στα play off. Παίρνουμε δύναμη από εσάς και προσπαθούμε για το καλύτερο . Οι αθλητές μας διακρίνονται για την αγωνιστικότητα τους, αλλά και για το ήθος τους. Πιστεύουμε στις ανθρώπινες αξίες, στην αρμονική συνεργασία και χτίζουμε σχέση ζωής με τους αθλητές μας και τις οικογένειες τους. Ευχαριστούμε όλους τους χορηγούς μας που μας βοηθάνε».

Στη συνέχεια βραβεύθηκαν η παιδική ομάδα, η εφηβική και οι χορηγοί.

ΑΘΛΗΤΕΣ ΠΑΙΔΙΚΗΣ ΟΜΑΔΑΣ: ΓΕΩΡΓΟΥΔΗΣ ΞΕΝΟΦΩΝ,ΚΑΡΑΓΙΩΡΓΟΣ ΒΛΑΔΙΜΗΡΟΣ, ΓΑΛΛΟΣ ΚΩΝ/ΝΟΣ,ΜΠΑΙΡΑΜΗΣ ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ,ΟΙΚΟΝΟΜΟΥ ΙΑΣΩΝ,ΜΙΣΑΗΛΙΔΗΣ ΑΠΟΛΛΩΝ ,ΠΑΡΙΣΑΚΗΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ,ΣΜΥΡΛΗΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ,ΝΑΣΙΚΑΣ ΘΑΛΗΣ,ΚΟΛΙΑΜΗΤΡΑΣ ΑΠΟΣΤΟΛΟΣ,ΓΚΡΙΤΖΑΛΗΣ ΘΕΟΔΩΡΟΣ,ΘΕΟΔΩΡΟΠΟΥΛΟΣ ΝΙΚΟΣ.

ΑΘΛΗΤΕΣ ΕΦΗΒΙΚΗΣ ΟΜΑΔΑΣ: ΛΟΓΟΓΟΤΗΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ,ΖΑΡΝΑΚΟΥΠΗΣ ΑΓΓΕΛΟΣ,ΑΝΤΩΝΙΟΥ ΚΩΣΤΑΝΤΙΝΟΣ,ΚΑΡΑΓΙΩΡΓΟΣ ΒΛΑΔΙΜΗΡΟΣ,ΤΣΙΑΠΡΑΖΗΣ ΝΙΚΟΣ, ΣΟΥΛΗΣ ΘΕΟΔΩΡΟΣ,ΔΙΑΜΑΝΤΗΣ ΕΛΕΥΘΕΡΙΟΣ, ΠΑΡΙΣΑΚΗΣ ΑΘΑΝΑΣΙΟΣ ,ΧΟΡΜΟΒΑΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ, ΣΜΥΡΛΗΣ ΧΡΥΣΟΣΤΟΜΟΣ, ΔΑΡΤΙΩΤΗΣ ΜΑΡΙΟΣ

Στο τέλος πραγματοποιήθηκε η καθιερωμένη λαχειοφόρος με πολλά δώρα και ακολούθησε πλούσιος μπουφές.

Το Δ.Σ. ευχαριστεί τη Διοικούσα επιτροπή που εργάστηκε για να πραγματοποιηθεί και να οργανωθεί η όλη εκδήλωση. Ευχαριστεί  τον υπεύθυνο του τμήματος πετοσφαίρισης της Νίκης Βόλου κ. Κολώζο Στυλιανό , όπως και την προπονήτρια κα Μπουμπούκη Σοφία που αποδέχθηκαν το αίτημα μας για την αλλαγή της προπόνησης τους ώστε να πραγματοποιηθεί δύο ώρες πιο μπροστά η εκδήλωση της κοπής της πίτας.

Επίσης ευχαριστεί το ακούραστο μέλος του Αιολικού κ. Λεύκελη Δημήτριο για τη όμορφη μουσική του που συνοδεύει κάθε εκδήλωση.

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.