Έκτακτη Γ.Σ. της Νίκης Βόλου στις 2 Μαΐου για τη σύμβαση με τη ΓΑΙΟΣΕ

Έκτακτη Γ.Σ. με αποκλειστικό θέμα την έγκριση της σύμβασης με τη ΓΑΙΟΣΕ συγκαλεί στις 2 Μαΐου στην αίθουσα Τύπου του Πανθεσσαλικού η Ερασιτεχνική Νίκη Βόλου. Ως γνωστόν από το Σάββατο 11 Νοεμβρίου υπογράφηκε συμφωνία μεταξύ της Ερασιτεχνικής Νίκης και της ΓΑΙΟΣΕ για τη μίσθωση του οικοπέδου του ΟΣΕ που βρίσκεται δίπλα στο γήπεδο Π. Μαγουλάς και το οποίο προορίζεται για την ακαδημία ποδοσφαίρου του συλλόγου, αλλά θα καλύψει και γενικότερες ανάγκες για τα παιδιά που αθλούνται στον σύλλογο. Αναλυτικά η ανακοίνωση-πρόσκληση:

«Το Διοικητικό Συμβούλιο του Γ.Σ “Η ΝΙΚΗ” με απόφαση που έλαβε στη συνεδρίαση της 23/04/2018 Σ υ γ κ α λ ε ί σε Έκτακτη Γενική Συνέλευση τα μέλη, η οποία θα πραγματοποιηθεί την Tετάρτη 02/05/2018 στην αίθουσα Τύπου του Πανθεσσαλικού Σταδίου και ώρα ενάρξεως την 18:00 μ.μ.

ΘΕΜΑ ΗΜΕΡΗΣΙΑΣ ΔΙΑΤΑΞΗΣ ΕΓΚΡΙΣΗ ΣΥΜΒΑΣΗΣ ΓΑΙΑΟΣΕ & Γ.Σ.Β “Η ΝΙΚΗ”

Η Έκτακτη Γενική Συνέλευση θα βρίσκεται σε απαρτία, εφόσον παρίστανται τα 1/2 πλέον ενός, των μελών που έχουν δικαίωμα ψήφου και που έχουν επίσης εκπληρώσει όλες τις οικονομικές τους υποχρεώσεις προς τον Γ.Σ.Β “Η ΝΙΚΗ” μέχρι 30/04/2018. Σε περίπτωση μη επιτεύξεως απαρτίας η Έκτακτη Γενική Συνέλευση θα επαναληφθεί μια ώρα αργότερα στον ίδιο χώρο και ώρα έναρξης τις 19:00 μ.μ.

-Ταμειακώς εντάξει θα είναι τα μέλη που έχουν καταβάλει, έστω και την ημέρα της Έκτακτης Γενικής Συνέλευσης τη συνδρομή τους».

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.