Έκτακτη Γενική Συνέλευση για τον ΓΣ Αλμυρού

Σε έκτακτη Γενική συνέλευση, με φόντο μάλιστα και τον υποβιβασμό της ποδοσφαιρικής ομάδας στην Α’ ΕΠΣΘ από τη Γ’ Εθνική, προχωρά ο ΓΣ Αλμυρού, σύμφωνα με πρόσκληση που εξέδωσε η διοίκηση του συλλόγου.

Σε κάθε περίπτωση, η έκτακτη ΓΣ έχει ως θέμα την τροποποίηση του καταστατικού, προκειμένου αυτό να εναρμονιστεί με τον νέο αθλητικό νόμο.

Όπως σημειώνεται σχετικά: «Σύμφωνα με απόφαση του Διοικητικού Συμβουλίου και βάσει των διατάξεων του άρθρου 10 του ισχύοντος καταστατικού καλούνται τα μέλη του Συλλόγου σε Έκτακτη Γενική Συνέλευση την Τετάρτη 23/6/2021 και ώρα 20:00 στην αίθουσα του Δημοτικού Συμβουλίου του Δημαρχείου Αλμυρού με μοναδικό θέμα ημερήσιας διάταξης:

-Τροποποίηση ισχύοντος καταστατικού του Συλλόγου και εναρμόνισή του σύμφωνα με τον νέο αθλητικό νόμο και τις αλλαγές που επέφερε ο Ν.4726/18-9-2020.

Σε περίπτωση που δεν επιτευχθεί απαρτία η Έκτακτη Γενική Συνέλευση θα πραγματοποιηθεί την Πέμπτη 24/06/2021 την ίδια ώρα και στον ίδιο χώρο. Εξαιτίας των δυσμενών συνθηκών λόγω της πανδημίας covid-19 θα τηρηθούν αυστηρά οι αποστάσεις και για την είσοδο στο χώρο όλα τα μέλη είναι υποχρεωμένα να φοράνε μάσκα».