Έκτακτη Γενική Συνέλευση για τον ΓΣ Αλμυρού

Σε έκτακτη Γενική συνέλευση, με φόντο μάλιστα και τον υποβιβασμό της ποδοσφαιρικής ομάδας στην Α’ ΕΠΣΘ από τη Γ’ Εθνική, προχωρά ο ΓΣ Αλμυρού, σύμφωνα με πρόσκληση που εξέδωσε η διοίκηση του συλλόγου.

Σε κάθε περίπτωση, η έκτακτη ΓΣ έχει ως θέμα την τροποποίηση του καταστατικού, προκειμένου αυτό να εναρμονιστεί με τον νέο αθλητικό νόμο.

Όπως σημειώνεται σχετικά: «Σύμφωνα με απόφαση του Διοικητικού Συμβουλίου και βάσει των διατάξεων του άρθρου 10 του ισχύοντος καταστατικού καλούνται τα μέλη του Συλλόγου σε Έκτακτη Γενική Συνέλευση την Τετάρτη 23/6/2021 και ώρα 20:00 στην αίθουσα του Δημοτικού Συμβουλίου του Δημαρχείου Αλμυρού με μοναδικό θέμα ημερήσιας διάταξης:

-Τροποποίηση ισχύοντος καταστατικού του Συλλόγου και εναρμόνισή του σύμφωνα με τον νέο αθλητικό νόμο και τις αλλαγές που επέφερε ο Ν.4726/18-9-2020.

Σε περίπτωση που δεν επιτευχθεί απαρτία η Έκτακτη Γενική Συνέλευση θα πραγματοποιηθεί την Πέμπτη 24/06/2021 την ίδια ώρα και στον ίδιο χώρο. Εξαιτίας των δυσμενών συνθηκών λόγω της πανδημίας covid-19 θα τηρηθούν αυστηρά οι αποστάσεις και για την είσοδο στο χώρο όλα τα μέλη είναι υποχρεωμένα να φοράνε μάσκα».

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.