Εκτός έδρας με την Αθηναϊκή αγωνίζεται ο Βόλος 2004

Για την 4η αγωνιστική του πρωταθλήματος της Β’ Εθνικής (3ος όμιλος), ο Βόλος 2004 αντιμετωπίζει εκτός έδρας σήμερα Κυριακή στις 15.00 την ομάδα της Αθηναϊκής Αγίου Δημητρίου. Το παιχνίδι θα διεξαχθεί στο δημοτικό γήπεδο Αλίμου Β’ Καλαμακίου.
Η ομάδα της Αθηναϊκής είχε αξιόλογες πορείες στο πρωτάθλημα της Β’ Εθνικής τα προηγούμενα χρόνια με αποκορύφωμα την περσινή χρονιά που διεκδίκησε μέχρι την τελευταία αγωνιστική την άνοδο της στην Α΄ Εθνική. Τη φετινή σεζόν έχει μια νίκη και μία ήττα, ενώ έχει κάνει και το ρεπό της, έχοντας συγκεντρώσει 3 βαθμούς.
Από την άλλη ο Βόλος 2004 αδικείται από την βαθμολογική του θέση, αφού παρά τις καλές της εμφανίσεις στα προηγούμενα παιχνίδια έχει μόλις 1 βαθμό, με μία ισοπαλία και δύο ήττες. Στο σημερινό παιχνίδι η ομάδα κατεβαίνει με αισιοδοξία και πίστη για θετικό αποτέλεσμα.

Μαζί με την πρώτη ομάδα  ταξίδεψε και η ακαδημία του συλλόγου, που θα αγωνιστεί σε φιλικό παιχνίδι με την αντίστοιχη ακαδημία της Αθηναϊκής στο γήπεδο Ασυρμάτου.

Η προπονήτρια Έλενα Κουσκούνη επέλεξε τις παρακάτω παίκτριες για την Αθήνα:
Μιχαλακάκη, Νικάκη, Τσελίκα, Αβντόλι, Παπασακελλαρίου, Νεννέ, Ανδρέου, Βέτσικα, Γρηγοριάδη, Κέκου, Γάτσιου, Γκέκα, Κομνιώτη, Κυριάκου, Τσέμπουλα, Αδαμάκη, Καρακάνα, Τιρτιράκη

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.