Εκτός έδρας νίκη για την Κ-19 του ΝΠΣ Βόλος επί της ΑΕΛ

Νικηφόρα συνέχισε τις υποχρεώσεις της για το πρωτάθλημα Κ19 της Super League η ομάδα του ΝΠΣ Βόλο, καθώς επικράτησε 3-1 σε βάρος της ΑΕΛ εκτός έδρας.

Υπό τις οδηγίες του προπονητή Στέφανου Ξηροφώτου την περασμένη Κυριακή, παρά το γεγονός ότι βρέθηκε πίσω στο σκορ στο 38’ (οι Βολιώτες διαμαρτύρονται για οφ σάιντ), παίζοντας ψυχωμένα και πετυχαίνοντας τρία όμορφα γκολ έκανε την ανατροπή και πέτυχε μια σπουδαία νίκη επί ενός ισχυρού αντιπάλου. Την αρχή έκανε ο Κυζιρίδης που με υποδειγματικό πλασέ έφερε το ματς στα ίσα στο 41’, ενώ ο Πανταζέλος στο 60’ με εκπληκτικό σούτ στο παραθυράκι της αντίπαλης εστίας έβαλε την ομάδα του μπροστά με 2-1. Τη νίκη για τους Βολιώτες κλείδωσε ο νεαρός Φουρίκης αφού με κοντινό πλασέ έγραψε το τελικό 3-1 υπέρ του Βόλου.

Αυτή ήταν η δεύτερη νίκη των Βολιωτών (είχε προηγηθεί αυτή επι του Ατρομήτου με 2-1) ενώ η ομάδα έφτασε τους 8 βαθμούς, αφού έχει και άλλες δυο ισοπαλίες με Άρη και Ξάνθη.

Για την ομάδα του Στέφανου Ξηροφώτου αγωνίστηκαν οι: Κραβαρίτης, Μπόλης, Στεργιόπουλος, Λογαράς, Ρακής, Κανελλάκης, Οικονομίκος(70’ Θεοδωρίδης), Πανταζέλος, Φουρίκης(75’ Μυλωνάς), Κυζιρίδης, Κορέλας (80’ Μάργκαριτ).

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.