Εκτός προγράμματος ήττα από το Βελούχι για τον Ρήγα

Ήττα που πείραξε πολύ ήταν αυτή που υπέστη στο Βελεστίνο ο Ρήγας Φεραίος από το Βελούχι με 1-2, καθώς ήταν εκτός προγράμματος και από έναν αντίπαλο, τον οποίον υποχρεούνταν να κερδίσει. Ήταν το πρώτο παιχνίδι στο φετινό πρωτάθλημα που οι Βελεστινιώτες κουβαλούσαν τον τίτλο του φαβορί, αλλά δεν κατάφεραν να τον επιβεβαιώσουν.

Μετά από δύο τελικές του Τσιώλη στο πρώτο δίλεπτο, ο Ρήγας αναγκάστηκε να κυνηγά από νωρίς το σκορ, καθώς στο 8’ οι φιλοξενούμενοι μετά από λάθος γύρισμα του Καρλιάμπα στον Παπαγιάννη σκόραραν με τον Γενιτσαρόπουλο, ο οποίος έκλεψε και πλάσαρε τον τερματοφύλακα των γηπεδούχων για το 0-1.

Δύο φορές στο 20’ και το 25’ ο Λαμπρόπουλος μπλόκαρε τα σουτ των Τσιώλη και Τσελεπή, με τον τερματοφύλακα της καρπενησιώτικης ομάδας να αντιδρά σωστά και στο δυνατό σουτ του Τσελεπή εκτός περιοχής, αφού έπεσε στη δεξιά του γωνία και έδιωξε σε κόρνερ στο 30’.

Τελικά στο 35’ ήρθε η ισοφάριση. Ο Τσελεπής έβαλε σωστά το κορμί του και ανάγκασε τον Ν. Λάππα στα αριστερά της περιοχής να τον ανατρέψει, τραβώντας τον από πίσω και ρίχνοντάς τον στο έδαφος. Την παράβαση υπέδειξε ο Σφέτσιας και ο Νασιακόπουλος ήταν αυτός που πήρε την ευθύνη της εκτέλεσης του πέναλτι και όπως αποδείχτηκε έκανε σωστά, αφού στο 36’ έστειλε την μπάλα στα δίχτυα και έγραψε το 1-1.

Στο δεύτερο μέρος μετά από ένα μεγάλο διάστημα χωρίς ιδιαίτερες φάσεις, έγινε στο 84’ η μεγάλη ζημιά για τον Ρήγα Φεραίο και μάλιστα κι αυτή τη φορά το γκολ ήταν δώρο των γηπεδούχων, αφού έγινε λανθασμένο γύρισμα του Χατζηαθανασίου με το κεφάλι κι ο Μπόγδανος επωφελήθηκε και έστειλε την μπάλα στην αριστερή γωνία του Παπαγιάννη, διαμορφώνοντας το τελικό 1-2.

Στο τέταρτο λεπτό των καθυστερήσεων οι Βελεστινιώτες στάθηκαν άτυχοι, καθώς ο Λαμπρόπουλος σε απίστευτη επέμβαση με το ένα χέρι μετά από κεφαλιά του Τζοβάρα απέτρεψε το 2-2. Η φάση είχε και συνέχεια με σουτ του Τσιώλη από τα δεξιά της περιοχής με το αριστερό, όμως ήταν άστοχο.

ΡΗΓΑΣ ΦΕΡΑΙΟΣ: Παπαγιάννης, Χατζηαθανασίου, Καρλιάμπας, Γκάγκας, Σπαθής (22′ λ. τρ. Γεωργατζής), Χατζησταμάτης (54′ Τζέκα), Μπόρας, Τσελεπής (65′ Τσελεπής), Νασιακόπουλος, Τσιώλης, Τζοβάρας

ΒΕΛΟΥΧΙ: Λαμπρόπουλος, Κόλλιας, Παχής, Σιάτρας, Γιαουπλάρι, Κατσαδούρος, Ι. Λάππας, Ν. Λάππας, Μπακαλίδης (90+4′ Μπακαλίδης), Κακαβάς (88′ Αθανασόπουλος), Γενιτσαρόπουλος (74′ Μπόγδανος)

*με πληροφορίες από το mousikovagoni

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.