Εκτός προγράμματος Στίβου και πάλι ο Βόλος

Ξανά στη Λάρισα οι διασυλλογικοί αγώνες Α/Γ

Οι διασυλλογικοί Αγώνες Ανδρών/Γυναικών και συνθέτων Κ16 πραγματοποιούνται το σε 18 ομίλους σε όλη τη χώρα με τη Θεσσαλία να παίρνει σειρά σύμφωνα με το πρόγραμμα το τρέχον Σαββατοκύριακο.

Αθλητές και αθλήτριες συλλόγων απ’ όλη τη Θεσσαλία θα συναντηθούν στο Αλκαζάρ, με τη Λάρισα να παίρνει μία ακόμη διοργάνωση, σε αντίθεση με τον Βόλο που για μία ακόμη φορά έμεινε εκτός προγράμματος. Δεν είναι η πρώτη φορά εξάλλου που οι αγώνες στίβου πραγματοποιούνται στη Λάρισα, με το περσινό πρόγραμμα αρχικά να έχει το Πανθεσσαλικό ως στάδιο διεξαγωγής, ωστόσο ακολούθησε η μεταφορά της διοργάνωσης. Ανάλογες εξελίξεις έχουν σημειωθεί εξάλλου στο πρόσφατο παρελθόν και με διοργανώσεις κολύμβησης, με διοργανώσεις να μεταφέρονται τελικά στη Λάρισα, ή να ορίζονται εξ αρχής εκεί, αν και γεωγραφικά και βάσει υποδομών και ο Βόλος θα μπορούσε να τις φιλοξενήσει. Για παράδειγμα, σε συνεργασία με το Υπουργείο Παιδείας στις 22-23 Μαΐουθα πραγματοποιηθεί το Σχολικό Πρωτάθλημα Κολύμβησης στη Λάρισα, που αποτελεί κριτήριο πρόκρισης για το Παγκόσμιο Σχολικό Πρωτάθλημα (16-23 Οκτωβρίου, Κίνα).

Από την άλλη, όπως ανακοίνωσε η ΕΑΣ ΣΕΓΑΣ Θεσσαλίας, με την αρωγή της Περιφέρειας Θεσσαλίας, αύριο Σάββατο 8/5/2021 κινητό κλιμάκιο του ΕΟΔΥ από τις 10 το πρωί έως και τις 2 μετά το μεσημέρι θα βρίσκεται στο κηποθέατρο Αλκαζάρ όπου και θα διενεργεί rapid test ανίχνευσης αντιγόνου COVID-19, για να εξυπηρετεί αθλητές και αθλήτριες που θα αγωνιστούν στο διασυλλογικό πρωτάθλημα στίβου Ανδρών-Γυναικών.

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.