«Εκτοξεύθηκε» το instagram του Ιακωβίδη για να γίνει influencer

Ο Θοδωρής Ιακωβίδης έγινε το πρόσωπο της ημέρας στους Ολυμπιακούς Αγώνες του Τόκιο για την Ελλάδα, αφού μετά το τέλος του αγώνα του στην άρση βαρών, ξέσπασε για τα προβλήματα που αντιμετωπίζει ο ίδιος και πολλοί ακόμη αθλητές στην προσπάθεια να εκπροσωπήσουν την πατρίδας μας.

Με δάκρυα στα μάτια, ο κορυφαίος αρσιβαρίστας τόνισε μάλιστα ότι αυτή ήταν και η τελευταία φορά που μπαίνει στη διαδικασία να αγωνιστεί κάτω από αυτές τις συνθήκες, γεγονός που προκάλεσε ένα “κύμα” συμπαράστασης προς το πρόσωπό του.

Από τον Γιάννη Αντετοκούνμπο μέχρι τους οπαδούς του Παναθηναϊκού, δεν ήταν λίγοι αυτοί που στάθηκαν στο πλευρό του, την ώρα που ο Πύρρος Δήμας του ζήτησε δημόσια συγγνώμη και ο Λευτέρης Αυγενάκης επικοινώνησε μαζί του για να βρεθεί μία λύση.

 

Λίγο αργότερα από την ΕΟΕ έγινε γνωστό ότι ήδη κάποιοι χορηγοί εξέφρασαν την επιθυμία να στηρίξουν οικονομικά τον αθλητή, ώστε να συνεχίσει να αγωνίζεται και το ίδιο φαίνεται ότι προσπάθησαν να κάνουν και οι χρήστες του Instagram.

Μέσα από σχετικές πρωτοβουλίες, η σελίδα του Ιακωβίδη στη γνωστή πλατφόρμα των social media “εκτινάχθηκε” από τις 3.000 σε πάνω από 68.000 ακολούθους, με στόχο να μετατραπεί ο αρσιβαρίστας σε… influencer ώστε να έχει περισσότερες χορηγίες για να μπορεί να προπονείται και να συμμετέχει σε αγώνες.

Το ξέσπασμα του Ιακωβίδη

Όλα ξεκίνησαν το πρωΐ του Σαββάτου (31/07), με τις δηλώσεις του Ιακωβίδη μετά το τέλος του αγώνα του στους Ολυμπιακούς Αγώνες του Τόκιο, όπου και ανέφερε τα εξής: «Κλαίω όχι από στεναχώρια, αλλά γιατί τελείωσε όλο αυτό. Δυστυχώς δεν μπορώ να αποδώσω στο 100% και να έχω το κεφάλι μου ήσυχο, για να κάνω προπόνηση και να μπορώ να αποδίδω αυτά που αρμόζουν στη σημαία που φοράω.

Συγγνώμη εάν κάποιοι νομίζουν πως το βάζω στα πόδια. Έχω κουραστεί από αυτή την κατάσταση. Είναι πολύ λυπηρό να ντρέπεσαι να πας στον φυσιοθεραπευτή, επειδή ξέρει την κατάστασή σου. Δεν το αντέχω άλλο αυτό. Θέλω να σταματήσω, θέλω να ηρεμήσω και θέλω να γυρίσω στους δικούς μου. Την οικογένειά μου, τους φίλους μου και να τους πω ένα μεγάλο ευχαριστώ που ήταν το κίνητρό μου να συνεχίσω όλα αυτά τα χρόνια».

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.